SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Begu, după înfrângerea cu Mertens: "Domnul Năstase a fost incredibil" » Regretul Irinei: "Proastă decizie!"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 februarie 2017 17:40

Echipa de Fed Cup a României a pierdut cu 0-3 întâlnirea cu Belgia din turul I al Grupei Mondiale II a Fed Cup. Irina Begu a fost cea care a jucat ultimul meci și a fost învinsă de Elise Mertens, scor 6-3, 5-7, 5-7.

"În primul set am jucat foarte bine, am condus şi în al doilea, am servit bine, dar ceva s-a schimbat în joc. Am devenit pasivă, simţeam că dau în minge, dar se întorcea şi nu puteam să fac punct. A fost un meci bun şi mi-am dorit mult victoria şi să ajut echipa.

Domnul Năstase a fost incredibil pentru mine, a fost o experienţă extraordinară să-l am alătur în acest meci şi sper să rămână alături de noi. Nu am simţit presiune, mi-am făcut treaba cât am putut, dar consider că la un moment dat am făcut un pas în spate şi am lăsat-o pe Mertens să joace mai agresiv. Am luptat până la ultima minge şi îmi pare rău că nu am putut să dau o şansă echipei în continuare", a spus Begu, conform Digi.

Irina susține că regretă faptul că a ales să joace astăzi: "Am decis împreună în echipă şi am calculat cum să intrăm, cum să jucăm, şi am considerat că e bine ca eu să intru astăzi, dar acum, dacă ne uităm în spate, putem spune că a fost o decizie proastă. Dar ce mai putem face? Eu am avut astăzi şanse importante, dar la fel de important e să le şi fructifici. Îmi pare rău şi sunt dezamăgită".

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (7)
marius.bxl
marius.bxl  •  12 Februarie 2017, 20:52

România ciuca bătăiilor în europa la toate sporturile în afara de handbal și scrima tenis masa.*** Europei împreună cu bulgarii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexbarosanu
alexbarosanu  •  12 Februarie 2017, 19:33

asta e valoarea! nastase a avut valoare la timpul sau! acum tenisul e altcumva! nu are ce lectii sa dea ! nu trebuie mentinut capitan! nu ajuta cu nimic! plus ca el declara ca nu poate fi capitan decat la fete adica vezi doamne el e un mare crai! un bosorog penibil! fetele alea au fiecare prieten!

robert1205
robert1205  •  12 Februarie 2017, 19:09

Am pierdut 1-3 ACASA in fata celor 3 jucatoare din BELGIA aflate pe locuri 60-74-83 in clasament WTA. ( Irina Camelia-Begu (29 WTA), Monica Niculescu (36 WTA) si Sorana Cîrstea (62 WTA). BELGIA : Elise Mertens (83 WTA) , Kirsten Flipkens (74 WTA) si Yanina Wickmayer (60 WTA).

Vezi toate comentariile (7)
Comentează