SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

La capătul răbdării din cauza Covid-19: „Am fost testat pozitiv pentru a 250-a oară! Sincer, nu mai suport rahatul ăsta”

Benoit Paire (32 de ani, 46 ATP) a intrat, din nou, în carantină din cauza Covid-19. / FOTO: Imago
Benoit Paire (32 de ani, 46 ATP) a intrat, din nou, în carantină din cauza Covid-19. / FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 decembrie 2021 09:48 / Actualizat miercuri, 29 decembrie 2021 10:04

Francezul Benoit Paire (32 de ani, 46 ATP) a fost, din nou, confirmat cu Covid-19 și a intrat în carantină.

Benoit Paire este unul dintre rebelii circuitului ATP. Nonconformistul jucător francez a recunoscut că se mulțumește să se plimbe prin lume și că victoriile nu sunt un obiectiv major pentru el. 

Pus de obicei pe glume, Paire a ajuns la capătul răbdării din cauza Covid-19. A fost confirmat pozitiv și va rata ediția din 2022 de la Australian Open. 

Naomi Osaka, pregătită de Australian Open » Detaliul care a atras toate privirile pe aeroportul din Melbourne
Australian Open
Naomi Osaka, pregătită de Australian Open » Detaliul care a atras toate privirile pe aeroportul din Melbourne

Benoit Paire, exasperat de Covid-19: „Nu mai fac față acestui rahat”

„Salutări. Numele meu este Benoit Paire și am fost testat pozitiv cu Covid-19 pentru a 250-a oară. Sincer, nu mai fac față acestui rahat. 

Cum mă simt? Din cauza coronavirusului am nasul roșu, dar din cauza perioadelor de carantină petrecute într-o cameră de hotel nu sunt deloc bine din punct de vedere mintal. Anul trecut a fost teribil, iar acum încep exact la fel.

PS: Vreau să clarific un lucru. Sunt 100% pentru vaccin, dar haideți să trăim viețile de dinainte de Covid-19. Altfel, nu mai văd niciun sens”, a scris Benoit Paire, pe Twitter. 

Benoit Paire a fost nevoit să suporte o carantină de 14 zile și înaintea ediției din 2021 de la Australian Open. Era negativ în acel moment, dar în avionul cu care a zburat spre Melbourne a fost și o persoană pozitivă.

În plus, francezul a ratat și US Open 2020, când a fost testat pozitiv cu COVID-19. 

9.323.647 $a câștigat Benoit Paire în carieră, doar din premiile de la turnee

Citește și alte știri din tenis: 

FOTO Cine e bielorusul căsătorit cu o jucătoare de tenis din România: a câștigat la Roland Garros și a fost #1 la juniori, acum s-a mutat la noi în țară

Novak Djokovic ar fi luat decizia: „Nu merge acolo în proporție de 99%”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
muzzi
muzzi  •  30 Decembrie 2021, 07:12
Postat de cirus11 pe 29 Decembrie 2021, 11:21

Doar pt ca el e tanar si sportiv si nu-l afecteaza nu inseamna ca daca infecteaza niste pensionari nu-i baga in spital... Daca nu stiai si pt Varicela te baga in carantina.

Nu sunt nici intr-o parte, nici in alta! nu sunt de acord cu tanarul asta, dar nici cu tine! a cam venit vremea ca sa incetam cu porcaria asta de protectie colectiva si sa incepem sa ne pazim fiecare ***! eu m-am saturat sa stau inchis si sa vad pe fereastra pe vecinul de 85 de ani cum iese! nu e o boala care se ia prin atmosfera, fiecare sa faca ce trebuie facut! esti bolnav, stai in casa! esti batran si ai 20 de boli, la ce mama dracu` trebuie sa iesi la plimbare?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

penultimul
penultimul  •  30 Decembrie 2021, 01:43
Postat de Khan Oliver pe 29 Decembrie 2021, 10:59

Ce inseamna bolnav, ca are "nasul rosu"?!? Eu din ce spune el, inteleg ca omul asta (ca multi altii...) s-a saturat de mascarada asta, care nu are alta menire decat castigurile imense ale unora si restrangerea drepturilor tuturor!

Și eu m-am saturat da' in tara unde sunt eu au murit 850,000 de oameni Așa că sa o numiti mascarada este cam ușuratic. De restrâns s-au restrâns drepturi. Între a fi intre patru scânduri și a purta o masca ....sau a intra în carantină...e o distanță. Cine au făcut bani: - fabricanții de vaccinuri și de măști - antreprenorii de pompe funebre - reprezentanții clerului - administrația cimitirelor și crematoriilor. - fabricanții de alcool. De ce trebuie sa ne așteptăm că unul care da cu o rachetă in mingie tre' sa fie și filosof (in prezent are nasul clownului și răspindeste viruși ) e alta poveste.

unulobisnuit
unulobisnuit  •  29 Decembrie 2021, 17:16
Postat de Khan Oliver pe 29 Decembrie 2021, 10:59

Ce inseamna bolnav, ca are "nasul rosu"?!? Eu din ce spune el, inteleg ca omul asta (ca multi altii...) s-a saturat de mascarada asta, care nu are alta menire decat castigurile imense ale unora si restrangerea drepturilor tuturor!

Mie îmi este restrâns dreptul să te înjur,asta e! Vise frumoase în lumea ta…

Vezi toate comentariile (13)
Comentează