SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

BIANCA ANDREESCU - GARBINE MUGURUZA 6-0, 6-1 // VIDEO „Românca” e în semifinale la Indian Wells, după un succes ULUITOR! Peste Simona Halep în cursa pentru Turneul Campioanelor + salt impresionant în ierarhia WTA

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2019 00:26

Bianca Andreescu (18 ani, 60 WTA), jucătoarea din Canada cu origini române, a spulberat-o pe spanioloaica Garbine Muguruza (25 de ani, 20 WTA), scor 6-0, 6-1, și s-a calificat în semifinalele de la Indian Wells.

  • Andreescu va juca în semifinale cu câștigătoarea duelului Marketa Vondrousova (61 WTA) - Elina Svitolina (6 WTA).

Bianca Andreescu este jucătoarea aflată pe buzele tuturor fanilor tenisului în acest debut din 2019. Canadianca cu origini române a reușit meciul carierei, zdrobind o dublă campioană de Mare Șlem, pe Garbine Muguruza, în doar 53 de minute!

Andreescu a terminat partida cu un procentaj excelent al punctelor câștigate pe primul serviciu, 82 %. Canadianca a agresat-o fără încetare pe spanioloaică. Garbine a clacat în fața jocului ireproșabil din spatele terenului, cu extrem de puține erori neforțate. 

Andreescu urcă provizoriu pe locul 37 WTA. O calificare în finală ar duce-o pe canadiancă până pe locul 33, iar un eventual triumf ar însemna urcarea pe locul 24.

6este locul ocupat de Bianca Andreescu în ierarhia live pentru Turneul Campioanelor. Halep e doar pe 9

Vezi și: 

SIMONA HALEP - MARKETA VONDROUSOVA // VIDEO Simona Halep a clacat după eliminarea de la Indian Wells: „Am plâns în vestiar după mult timp”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
716558278523438
Mihail Niculescu  •  14 Martie 2019, 15:24

Bravo Bianca. Ai demonstrat ca poți sa urci tot mai sus. Succes în semifinala. Meriți sa cistigi turneul. Ai tot ce îți trebuie. Tu nu obosești asa repede ca altele și nu te accidenteze ușor. Meriți toată atenția și admirația tuturor rominilor.

florinso
florinso  •  14 Martie 2019, 13:49

Decu eu m am scos. Pot sa tin si cu Halep si cu Andreescu si sa fiu mandru ca s roman care traiesc in Canada sau trebuie sa cer voie unor trepadusi de pe aici?

dakesis
dakesis  •  14 Martie 2019, 12:45
Postat de Badea Daniel Robert pe 14 Martie 2019, 11:20

Atâtea discuții pentru o persoană care nu mai are nici o treabă pentru țara noastră, este inutil să ne facem vise pentru o fătuca care vede doar steagul Canadei, să fim serioși dacă dorea să reprezinte România o făcea până acum, să ne concentrăm pe fetele noastre, nu avea nici o opreliste să ne reprezinte

aici a inceput tenisul, in Romania. daca ramanea in Romania, acum cel mai probabil era la munca in Spania. cate alte fete nu or mai fi ca ea, dar se pierd pe drum pentru ca avem o tara ca in vestul salbatic? Nicio infrastructura, nicio structura la juniori, nimic... A plecat nevoita, nu de bunavoie.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează