SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN 2018

BRD Bucharest Open 2018 // VIDEO Mihaela Buzărnescu: "Wang m-a surprins cu mingi pe care nu credeam că le mai poate recupera"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de , - Publicat vineri, 20 iulie 2018 22:12

Mihaela Buzărnescu a venit la conferința de presă de după victoria cu Yafan Wang având la ea o pungă cu gheață pe care a plimbat-o pe umăr și pe coapsă, zone cu probleme după duelul cu chinezoaica.

  • Buzărnescu (30 de ani/25 WTA) a învins-o pe Wang (24 de ani/84 WTA), scor 7-6(7-4), 6-3, și s-a calificat în semifinalele turneului BRD Bucharest Open. O va întâlni în semifinale pe croata Petra Martic, 27 de ani/locul 60 WTA.

Românca a făcut un rezumat al meciului care durat două ore și cinci minute: "Ea a jucat foarte bine, a alergat și m-a surprins de câteva ori cu unele mingi pe care credeam că nu le mai poate recupera, a fost și umiditate foarte mare și foarte cald, condițiile nu au fost deloc ușoare. Sunt încântată că am reușit să câștig acest meci".

A 25-a jucătoare a lumii a explicat ce s-a întâmplat în primul set, atunci când a fost nevoie de intervenția medicului (foto): "Mi-a ieșit lentila de contact din ochi și nu puteam să o pun la loc. A trebuit să chem medicul să vadă dacă am și altceva în ochi și să-mi dea cu soluție dezinfectantă ca să-mi pun la loc lentila". 

Suportul publicului e important

Ea a vorbit și despre meciul de mâine, când o va întâlni pe Petra Martici: "Cu ea am jucat de două ori pe iarbă, e 1-1 până acum, dar e o jucătoare foarte muncitoare, care nu renunță absolut deloc și are un serviciu bun, fizicul ei o avantajează.

Aștept publicul să ne susțină, sper să fie și Sorana în semifinale. Dar meciul se va disputa pe terenul de tenis, sper să mă avantajeze pe mine publicul român, în rest va fi un meci bun și vom vedea mâine cine va câștiga".

Altă atmosferă

Românca e din ce în ce mai adaptată la presiunea de a juca acasă în fața propriului public. "Este din ce în ce mai bine, cu cât reușesc să joc cât mai multe meciuri sunt mult mai adaptată la condițiile de acasă, cu publicul, cu tot. Sunt din ce în ce mai mulți oameni și sper și mâine să fie plin pentru că biletele s-au vândut deja. Sunt fericită că sunt atât de mulți oameni în tribune", a explicat Mihaela.

Și mai există un avantaj, acum este singura perioada din an în care românca e la un turneu și nu stă la un hotel. "Mă bucur că stau acasă și nu la hotel, și că sunt alături de părinți zilele acestea, i-am văzut foarte puțin în ultimul timp. Nu sunt mari diferențe, doar că ești puțin mai avantajat dacă stai acasă, mănânci ce vrei și ai altă atmosferă", a încheiat Buzărnescu.

"Eu îmi doresc o finală cu oricine, fie că e româncă, fie că nu dacă ar fi încă o româncă ar fi bine pentru țară noastră, dar pentru mine orice adversar este important și de fapt pentru mine este important să ajung eu în finală"
Mihaela Buzărnescu

Citește și: INTERVIU cu adversara Mihaelei Buzărnescu din semifinale: "Publicul nu va fi de partea mea de data asta, sunt sigură"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ionion
ionion  •  21 Iulie 2018, 13:17

Si, in plus, l-ati ajuta si pe domnul Tiriac. Ati vazut ca nici el nu le cunoaste pe fetele acestea.

ionion
ionion  •  21 Iulie 2018, 13:17

Si, in plus, l-ati ajuta si pe domnul Tiriac. Ati vazut ca nici el nu le cunoaste pe fetele astea.

ionion
ionion  •  21 Iulie 2018, 12:19

Dragi redactori, Prea multe articole cu Simona in timpul unui turneu la care nu participa! O iubim mult pe Simona si o apreciem, dar acum vrem stiri actuale din tenis, cu fetele acestea care participa la turneu. Vrem sa le cunoastem mai bine, prezentati-le meciurile, faceti interviuri cu ele. Apreciati-le mai mult!Multumim!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează