SPORTURI  »  TENIS  »  ROMÂNIA-MAREA BRITANIE

Britanicele cred în șansa lor la Cupa FED: "Presiunea este pe românce!"

Britanicele au răspuns rapid la întrebările care le-au fost adresate // FOTO Claboo Media
Britanicele au răspuns rapid la întrebările care le-au fost adresate // FOTO Claboo Media

Articol de - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 00:00

Componentele echipei oaspete sunt de acord: știu că va fi greu, dar cred în șansa lor.

La fel de binedispuse au apărut şi britanicele, a căror conferinţă de presă a fost extrem de scurtă, ele grăbindu-se să plece la odihnă.

"Ştiu că va fi foarte greu, dar şi noi avem o echipă puternică. E adevărat că jucăm pe zgură și trebuie să ne adaptăm. Am cîştigat în faţa lui Halep la Miami, însă condiţiile sunt cu totul altele acum. Se joacă pe altă suprafaţă, iar spectatorii vor fi de partea ei", a declarat Johanna Konta, liderul oaspetelor.

"Pe hîrtie, plecăm cu a doua şansă, pentru că adversarele sunt mai bine clasate, însă toată presiunea va fi pe România", a avertizat căpitanul nejucător, Anne Keothavong.

"Nu simt nicio presiune, nu contează locul în clasament şi ştiu la ce să mă aştept din partea adversarelor", a adăugat a doua jucătoare de simplu a britanicelor, Heather Watson.

"Dacă se ajunge la 2-2, sunt pregătită să fac un meci mare, care să ne aducă victoria", a mărturisit Jocelyn Rae, care va face pereche la dublu cu Konta.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează