SPORTURI  »  TENIS  »  ACCIDENTARE

Miki Buzărnescu, detalii dureroase despre accidentarea care o ține departe de teren de un an și jumătate: „Atât mai durează recuperarea”

Mihaela Buzărnescu // FOTO: Imago
Mihaela Buzărnescu // FOTO: Imago

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2024 12:30 / Actualizat luni, 25 martie 2024 14:07

Mihaela Buzărnescu (35 de ani) s-a accidentat în august 2022, iar de atunci nu a mai jucat tenis. Ea a fost operată la piciorul stâng în urmă cu două luni și a anunțat că recuperarea mai durează alte 3-4 luni.

Buzărnescu e la Miami, pentru a urmări turneul de 1000 de puncte la care a participat și Simona Halep, și la care Sorana Cîrstea a ajuns în optimi. De acolo, a vorbit despre procesul de recuperare și despre perioada grea prin care a trecut.

Pe cine înfruntă Sorana Cîrstea în „optimi” la Miami: românca nu a învins-o niciodată
MIAMI OPEN
Pe cine înfruntă Sorana Cîrstea în „optimi” la Miami: românca nu a învins-o niciodată

Mihaela Buzărnescu: „Recuperarea mai durează 3-4 luni”

„Este frumos și ciudat în același timp pentru că sunt din postura de turist, dar mă bucur să fiu prezentă aici. Am putut să mă uit la meciul Soranei (n.r. - Cîrstea) și m-am bucurat că s-a calificat în turul al patrulea. De pe margine ești mult mai relaxată. Să văd live cum joacă a fost destul de interesant pentru mine. Mi-a dat încredere că mai pot să revin. 

Mă întorc peste câteva zile la București, la recuperare. Nu este ușoară recuperarea mea, a fost o operație foarte grea. Încă 3, 4 luni mai durează recuperarea. Dacă totul e OK, o să-mi folosesc clasamentul înghețat și o să joc la US Open, deci în America. 

A fost o perioadă foarte grea și neagră pentru mine. Am stat închisă în casă cu săptămânile, îmi era foarte greu să trec peste această accidentare. Acum două luni am ajuns la o operație destul de complicată. Mă așteptam să primesc mai multă susținere din partea tenisului românesc și am fost puțin dezamăgită. M-am simțit dată uitării. 

Să vedem cum o să evoluez și vom vedea finalul carierei mele după ce voi reveni din accidentare, asta e clar”, a declarat Mihaela Buzărnescu, potrivit digisport.ro.

Mihaela Buzărnescu: „M-am bucurat pentru Simona Halep”

Buzărnescu a vorbit și despre revenirea pe teren a Simonei Halep, care a jucat primul meci după un an și jumătate la Miami Open. A pierdut cu Paula Badosa în primul tur, 6-1, 4-6, 3-6.

„M-am bucurat foarte mult pentru ea şi pentru că s-a făcut dreptate, în sfârșit. Sper să o revedem din nou la nivelul ei. M-am bucurat că a primit wild card aici (n.r.- la Miami)

Cred că pentru ea, fericirea cea mai mare a fost că a putut să vină aici să joace. Cu siguranță i-a dat încredere și cu siguranță o să o vedem în curând cu rezultate bune”, a declarat Buzărnescu, potrivit sursei menționate.

VIDEO. Rezumatul meciului Simona Halep - Paula Badosa

Citește și:

A revenit pe terenul de tenis, la peste un an de la ultimul meci
REVENIRE
A revenit pe terenul de tenis, la peste un an de la ultimul meci
Serena Williams, viață total schimbată după retragere. NU mai continuă în tenis » În ce a ales să-și investească averea: „E o pasiune”
INVESTIȚII
Serena Williams, viață total schimbată după retragere. NU mai continuă în tenis » În ce a ales să-și investească averea: „E o pasiune”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
atthur
atthur  •  25 Martie 2024, 14:48

Păi eu credeam că finalul A FOST DEJA...!!!...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează