SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Buzărnescu explică de ce înjură pe teren: "Lumea trebuie să înțeleagă"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 iulie 2018 17:19

Mihaela Buzărnescu (30 de ani, 28 WTA), tenismenă aflată pe val în acest an, a vorbit despre răbufnirile pe care le are pe teren în unele meciuri. 

"Trăiesc fiecare clipă când joc și tot timpul dau tot ce pot. Îmi este foarte greu să mă controlez. Nu îmi doresc acest lucru, nu este ok, încerc din răsputeri să controlez aceste reacții.

Nu este frumos, recunosc, știu cum se aude din afară. Lumea trebuie să înțeleagă că pentru mine este foarte greu, joc fiecare clipă ca și cum ar fi ultimul meci", a declarat Buzărnescu, potrivit TV Digi Sport.  

"Miki" se află acum la turneul de la București, unde e favorită 2. Jucătoarea noastră o va întâlni în primul tur pe muntenegreanca Danka Kovinici (117 WTA). 

Vezi și: Limbaj suburban al Mihaelei Buzărnescu în victoria cu Bertens: "M****i m***i de arbitră, tot game-ul mi l-ai furat!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
1016188995111372
Dan Ilesoi  •  15 Iulie 2018, 04:35

Privesc Tenis la TV fara sonor - de cand nu mai comenteaza Cristian Topescu - nu judec sportivul dupa cum vorbeste nici oratorul dupa cum joaca tenis ori pe seful FRF dupa rezultatul la realegere - cred ca modul de judecata promovat de articol ne va retine pe ultimul loc in toate domeniile de activitate !

ienasoiu
ienasoiu  •  14 Iulie 2018, 20:49
Postat de bogol pe 14 Iulie 2018, 18:59

Ea joaca tenis pentru ea, nu pentru a fii exemplu pentru copii. Si pana la urma, din ce descifrez aici a spus "Mama masii?" Comparati asta cu limbajul de pe stadioanele de fotbal si atunci sa mai comentam despre exemple. Pentru ca stim cu totii ca copiii nostrii sunt mai expusi la "sportul rege" decat la "sportul alb." Asa ca mai scutit-o, va rog....

Dacă Dragnea fură mai mult decât Tăriceanu nu înseamnă că Tăriceanu este nevinovat. Prea ne obișnuim să acceptăm repede comportamentul necivilizat (injurii, minciuni, hoții, ***...). Mereu le găsim explicații și înțelegere. Merge și așa! Nu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ienasoiu
ienasoiu  •  14 Iulie 2018, 20:41

Lumea nu trebuie să înțeleagă așa ceva. Mulți copii au interzis să meargă la sau să vizioneze meciurile lui Buzărnescu. Ea trebuie să se controleze. Există atâtea alte moduri de a te descărca... O admir pentru joc, pentru realizări dar nu mi-aș duce nepoțeii la un meci al ei. Chestie de educație!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează