SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Buzărnescu pe urmele lui Halep » Mihaela e asaltată de oferte: "E foarte greu să găsești o persoană în care să ai încredere"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 12:10

Mihaela Buzărnescu (30 de ani/24 WTA) a avut o ascensiune incredibilă în ultimii doi ani, iar acest lucru a adus-o în atenția antrenorilor importanți, care i-au făcut câteva oferte. Românca e pregătită în acest moment de tatăl său, Mihai.

"Nu m-am gândit niciodată la un antrenor străin. E greu să găsești o persoană în care să ai încredere foarte multă, mai ales la acest nivel, când ai niște rezultate.

Foarte multe persoane doresc să ți se alăture, dar nu ai de unde să știi dacă vin datorită rezultatelor pe care le-ai avut sau chiar vor să te ajute", a spus Mihaela pentru TV Telekom Sport.

"Rezultatele au fost uimitoare!"

Și site-ul WTA a remarcat evoluțiile foarte bune ale Mihaelei și a notat: Revenirile pe final de carieră nu sunt ceva nou în circuitul WTA. Dar o ridicare pe final de carieră... este dincolo de raritate. Într-un sport în constantă evoluţie, Mihaela Buzărnescu, în vârstă de 30 de ani, a servit ca o uluitoare reamintire că sucesul la final de carieră poate apărea. Cu doar doi ani înainte, Buzărnescu era în afara Top 500 WTA şi nu jucase niciodată pe tablul principal al unui grand slam din cauza accidentărilor.

Brusc, la 28 de ani, corpul româncei s-a vindecat şi a decis să-i ofere carierei ei o ultimă lovitură. Rezultatele au fost uimitoare! După ce s-a plimbat prin circuitul ITF şi s-a calificat în premieră pentru prima dată pe tabloul principal al unui grand slam, Buzărnescu a devenit una dintre cele mai periculoase forţe în 2018. Ea a obţinut prima victorie împotriva unei jucătoare din Top 10 în primăvară, în faţa letonei Jelena Ostapenko, la Doha, şi a jucat cel puţin semifinale la cinci turnee. În total, ea a jucat trei finale şi a câştigat primul titlu WTA la San Jose (SUA). Acea victorie a propulsat-o în Top 20 WTA, o uluitoare ascensiune după ce era clasată mult în afara Top 100 cu 12 luni înainte".

Altfel, Simona Halep a rămas fără antrenor după despărțirea de la finalul acestui an de Darren Cahill, însă nu se gândește încă să-l înlocuiască pe australian.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  30 Decembrie 2018, 12:30

Am incredere in jocul complex al Mihaelei. Mai multa stapanire de sine si 2019 poate fi anul lui Top 10.

2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  28 Decembrie 2018, 13:52

Nu va place nu? ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează