SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Caroline Wozniacki, săgeți directe către Simona Halep: "Celelalte jucătoare știu cine a luat ultimul Mare Șlem. Eu sunt ținta!"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 08:44

Daneza Caroline Wozniacki (27 de ani, 2 WTA) e pregătită pentru sezonul de zgură și trimite un mesaj arogant către rivalele din circuit. 

"Nu consider că e mare diferenţa dacă sunt numărul 1 sau numărul 2, pentru că am câştigat în Australia, iar celelalte jucătoare ştiu cine a câștigat ultimul turneu de Mare Șlem.  Am o ţintă pe spate şi eu sunt jucătoarea de învins. Îmi place faptul că voi ataca Roland Garros fără presiune. Simt că nu este nicio specialistă pe zgură în acest moment în circuitul profesionist, iar asta mă face să fiu şi mai motivată", a declarat Wozniacki.

Simona Halep este principala favorită la câștigarea turneului de la Roland Garros, specialiștii acordându-i o cotă de 5. Caroline Wozniacki pornește cu șansa a 8-a, cu o cotă de 16

Citește și: Simona Halep e peste Serena, Muguruza și Ostapenko! WTA a pus două românce în topul celor mai bune jucătoare pe zgură

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
sexilian
sexilian  •  21 Aprilie 2018, 17:03

patat mai si sportul asta caruia i se zice si sportul alb.........

catalin.palcu
catalin.palcu  •  20 Aprilie 2018, 18:23
Postat de valeri_gazaev100 pe 20 Aprilie 2018, 10:29

Wozniacki e si numarul 1 in lume pe sezonul 2018, primul loc in Race. Faptul ca Halep e lider mondial se datoareaza punctelor obtinute anul trecut

Punem pariu ca Wozniacki pierde locul 1 in Race dupa sezonul de zgura ? Si e putin cam prea obraznica. Cum adica nu sunt specialiste de zgura in WTA? Pai Muguruza, Halep si Svitolina ce or fi ?

indolentu
indolentu  •  20 Aprilie 2018, 16:33
Postat de ludasmatyi pe 20 Aprilie 2018, 15:09

Pe langa faptul ca are un grand slam,este actuala campioana mondiala fiind castigatoarea turneului campionilor...este un nr. 1 mondial detinut 67 saptamani...conduce clasamentul wta a.c. (Wozniacki 2760 puncte 2.Halep 2385 puncte)...are 28 victorii WTA si 5 ITF...are 2 victorii in finale de dublu...a castigat peste 30 m. dolari din tenis...si daca mai vreti ceva,poti sa aduc argumente in plus !!!

bine tihi covalact acu zi ne ceva si de pepsi plus de mesaje csenofobe ca sa te simti bine

Vezi toate comentariile (15)
Comentează