SPORTURI  »  TENIS  »  ATP MIAMI

VIDEO Criză de nervi la Miami! S-a certat pe teren cu arbitrul: „E o glumă! E un turneu ieftin”

Articol de - Publicat duminica, 24 martie 2024 11:34 / Actualizat duminica, 24 martie 2024 11:42

Norvegianul Casper Ruud (25 de ani, 8 ATP) s-a calificat în turul 3 de la Miami, după o victorie în fața francezului Luca Van Assche (19 ani, 80 ATP), scor 7-5 (6), 1-6, 6-1. În timpul partidei, Ruud a avut o criză de nervi.

În timpul unei pauze, nervos că a pierdut al doilea set, 1-6, Ruud a avut o izbucnire nervoasă. Și s-a certat cu arbitrul de scaun, căruia i-a reproșat condițiile în care se desfășoară turneul.

VIDEO. Casper Ruud, criză de nervi la turneului de la Miami

„Nu avem prosoape și nici apă rece. Și doar un scaun de plastic pe care să stăm. E o glumă! Știi de ce e așa? Pentru că e un turneu ieftin și nu face ceva de calitate pentru jucători. Jucătorii vin aici an de an și încearcă să facă spectacol pentru fani, dar sunt tratați în acest fel”, a spus Casper Ruud.

Și a continuat: „Nu spun că e vina ta, doar prezint cât de rău e. Nu știu cât știai, dar îți spun eu acum. Dar trebuie să te duci la cine e responsabil și să-i spui. De fiecare dată când un jucător se plânge, nu se schimbă nimic. Du-te la rulotă să vezi că acolo e doar un scaun. Poate aduce cineva niște apă și niște prosoape pentru a ne fi mai bine”.

Casper Ruud, victorie chinuită la Miami

Primul set a fost unul extrem de echilibrat. Ambii jucători au servit foarte bine și niciunul nu a avut minge de break. S-a terminat 6-6 și setul a ajuns în tiebreak, acolo unde Ruud a fost mai bun.

Setul secund a fost unul incredibil. Van Assche a făcut rapid break și a condus cu 3-0 și 4-1. Ulterior, cu un break, a dus scorul la 5-1, și a închis setul cu 6-1. În decisiv, experiența lui Ruud și-a spus cuvântul. Iar setul a fost în oglindă cu al doilea. Ruud a fost cel care a avut 3-0, iar la 4-1 a mai făcut un break. Și a închis setul cu 6-1.

Pentru Ruud, căruia i-au trebuit două ore și un minut ca să treacă de Van Assche, urmează un duel cu spaniolul Alejandro Davidovich Fokina (28 WTA, 24 de ani).

Citește și:

Ce au observat americanii în relația Simona Halep - Patrick Mouratoglou, la Miami Open
MIAMI OPEN
Ce au observat americanii în relația Simona Halep - Patrick Mouratoglou, la Miami Open
Sorana Cîrstea are un nou antrenor » A câștigat Roland Garros și două Cupe Davis
ANTRENOR
Sorana Cîrstea are un nou antrenor » A câștigat Roland Garros și două Cupe Davis

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează