SPORTURI  »  TENIS  »  PROBLEME DE SĂNĂTATE

Legendara Chris Evert, mesaj de pe patul de spital: „Sunt la a treia rundă de chimioterapie și vreau să spun asta”

Articol de - Publicat sambata, 20 ianuarie 2024 14:42 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 15:02

Legendara Chris Evert (68 de ani) a publicat imagini de pe patul de spital, în timp ce face tratament pentru cancer.

Fosta mare jucătoare de tenis, diagnosticată în 2021 cu cancer ovarian în stadiul 1, are din nou probleme de sănătate. Acum, ea face chimioterapie, publicând o serie de imagini din spital, transmițând oamenilor să aibă grijă de sănătatea lor.

Chris Evert, mesaj din spital

„Sunt la a treia rundă de chimioterapie. Adică la jumătatea drumului. Vreau să profit pentru vă spune să vă faceți controale medicale, să cunoașteți istoricul familiei și să vă protejați sănătatea”, a scris Evert, una dintre cele mai importante jucătoare din istorie.

Legendara Chris Evert, mesaj de pe patul de spital: „Sunt la a treia rundă de chimioterapie și vreau să spun asta”

Câștigătoare a 18 Grand Slam-uri la simplu și 3 la dublu, americanca a cucerit 157 de titluri de simplu şi s-a clasat pe locul 1 în lume timp din 1974 până în 1978, în 1980 şi în 1981.

Martina Navratilova și Chris Evert, scrisoare dură pentru WTA » „Este o decizie care ar trimite un mesaj negativ”

Recent, Legendarele jucătoare Martina Navratilova și Chris Evert au semnat o scrisoare pentru conducerea WTA prin care au contestat posibilitatea ca Turneul Campioanelor să aibă loc în Arabia Saudită. Ele au criticat dur Arabia Saudită, țară pe care au acuzat-o de încălcarea drepturilor omului.

„Având în vedere faptul că Turneul Campioanelor ar putea avea loc în Arabia Saudită, considerăm că este important să vorbim acum și să explicăm motivele pentru care suntem îngrijorate. Turneul Campioanelor reprezintă bijuteria coroanei circuitului nostru și nu putem permite ca o decizie atât de importantă să fie luată fără o discuție deschisă, sinceră și transparentă.

Apreciem importanța respectării culturilor și religiilor diverse. Din această cauză credem că permiterea Arabiei Saudite să găzduiască Turneul Campioanelor WTA este complet incompatibilă cu spiritul și scopul tenisului feminin. 

Nu doar că este o țară în care femeile nu sunt considerate egale, este o țară care incriminează comunitatea LGBTQ. O țară al cărei istoric lung în privința drepturilor omului și a libertăților fundamentale a produs o preocupare internațională, de decenii încoace. 

Este o decizie care ar trimite un mesaj negativ și ar submina lupta globală pentru drepturile omului și egalitate”, se arată în scrisoarea trimisă de Navratilova și Evert, conform Sports Illustrated.

Citește mai multe știri din tenis:

Șocul turneului: Iga Swiatek eliminată în turul 3 la Australian Open! A pierdut cu o jucătoare de 19 ani: „N-am cuvinte”
AUSTRALIAN OPEN
Șocul turneului: Iga Swiatek eliminată în turul 3 la Australian Open! A pierdut cu o jucătoare de 19 ani: „N-am cuvinte”
Jelena Ostapenko, eliminată de la Australian Open! A pierdut setul deși avea 5-2
AUSTRALIAN OPEN
Jelena Ostapenko, eliminată de la Australian Open! A pierdut setul deși avea 5-2

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
267890
267890  •  21 Ianuarie 2024, 15:50

De acord cu cele două si cu motivele lor, mai puțin unul: discriminarea LGBT. Sunt de acord ca persoanele LGBT nu trebuie da fie discriminate. Dar asta s-ar rezolva foarte simplu dacă nu si-ar sriga orientarea în gura mare.

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  20 Ianuarie 2024, 15:55

Sănătate multă, Chrissie! Your health!

Freyya
Freyya  •  20 Ianuarie 2024, 15:45

eu as intreba-o cate milioane a donat pentru cercetare in domeniul asta atunci cand era bine si mersi - ca acolo se vede grija, nu cand esti cu un picior in groapa

Vezi toate comentariile (4)
Comentează