SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Colegele Soranei Cîrstea reacționează după retragerea neașteptată din echipa de Fed Cup: "E mai tânără decât mine"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 12:01

Mihaela Buzărnescu (30 de ani/24 WTA) a vorbit despre retragerea Soranei Cîrstea (28 de ani/85 WTA) din echipa de Fed Cup a României, anunțul surprinzător fiind făcut în urmă cu două zile.

"Am aflat și eu acum două seri, îi respectăm decizia. Ea știe cel mai bine. Ne pare rău. A fost alături de echipa de Fed Cup în atâția ani de zile și a adus atâtea victorii și calificarea în grupa mondială.

Este mai tânără decât mine, dar ea știe cel mai bine. Eu nu am vorbit cu ea, nu știu dacă a vorbit cineva cu ea. Mă bucur că am reușit să joc ultimul meci cu ea la Fed Cup", a declarat Mihaela Buzărnescu la TV Digi Sport.

Relația Soranei Cîrstea cu restul jucătoarelor din lotul României s-a răcit în ultima perioadă, după ce ocupanta locului 85 s-a simțit exclusă din grup în momentul în care antrenorul Florin Segărceanu a ales-o pe Irina Begu a doua rachetă, după Simona Halep.

Sorana Cîrstea a jucat în total în 29 de meciuri în FED Cup, la simplu și la dublu, bifând 16 victorii și 13 înfrângeri. 

Citește și: Sorana Cîrstea s-a retras DEFINITIV din echipa de FED Cup a României! » Mesaj emoționant postat azi: "Rămân cea mai tânără debutantă din istorie. Vă mulțumesc tuturor!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează