SPORTURI  »  TENIS  »  MONTE CARLO

Continuă dezastrul pentru Novak Djokovic » Învins în 3 seturi de Dominic Thiem, la Monte Carlo

Novak Djokovic, foto: reuters
Novak Djokovic, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 18:25

Novak Djokovic a fost eliminat în turul 3 de la Monte Carlo, în 3 seturi, de austriacul Dominic Thiem, scor 7-6 (2), 2-6, 3-6. Sârbul continuă să nu se regăsească și nu reușește să avanseze în fazele importante ale unui turneu.

În ciuda faptului că a câștigat două meciuri la Monte Carlo, Djokovic a fost nevoit să spună adio turneului de zgură, după un meci foarte disputat. Loc 13 ATP, sârbul în vârstă de 31 de ani a părut foarte competitiv în joc, dar a părăsit terenul complet dezamăgit de rezultate.

De cealaltă parte, Thiem, 24 de ani, a obținut o victorie care îi confirmă ambițiile în circuitul masculin. Austriacul este un bun jucător de zgură și principalul obstacol pentru Rafael Nadal, pe partea lui de tablou de la Monte Carlo.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează