SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Cui îi mai pasă de Turneul Campionilor? :D Roger Federer, sufocat cu întrebări: "Mirkăi îi place că ți-ai lăsat barbă?"

Roger Federer, foto: reuters
Roger Federer, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2015 10:55

Roger Federer și-a doborît cu ușurință cei 3 adversari din Grupa Stan Smith de la Turneul Campionilor, dar nu forma elvețianului a făcut vîlvă în rîndul presei.

Campionul în vîrstă de 34 de ani și-a lăsat barbă, pentru prima oară după perioada romantică a carierei, acum mai bine de 12 ani.

Iar presa a simțit spectaculozitatea subiectului. Iată întrebările de la conferința de după victoria cu Nishikori, scor 7-5, 4-6, 6-4.

- Atîta timp cît o să continui să cîștigi, o să îți lași barba să crească?
- Nu știu încă

- Atunci cînd o dai jos? Mirka (soția lui Fed) ce zice?
- Cînd o să mă deranjeze, o să o rad. Cînd fetele mele nu o să o mai suporte, o să o rad. Dacă mă uit în oglindă și nu îmi mai place, o dau jos. Poate o să mă gîndesc la Moș Crăciun și o las. E foarte aproape, s-ar putea să fac asta, nu știu.

- Mirkăi îi place?
- Da, n-are o problemă cu ea, cred. Trebuie să mai iau și eu cîteva o decizie singur. Nu știu ce zice nevasta, dar cred că am dreptul.

Am contribuit și noi la poveste cu un sondaj:

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1635058253443256
Carpati Filtru  •  20 Noiembrie 2015, 11:26

asta nu le are cu viata frate"Trebuie să mai iau și eu cîteva o decizie singur" e ca mama si cpilul, nroc ca stie sa de a cu racheta in minjie!

ottobraun
ottobraun  •  20 Noiembrie 2015, 11:22

Mirka e mai mare ca el cu 8 ani ! haha!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează