SPORTURI  »  TENIS  »  ANTRENOR

Cum arată CV-ul noului favorit să o antreneze pe Halep » "Frate" cu Djokovici, refuzat de Sorana

Sorana cerîndu-i lui Ioniță să intervină și să strige la ea în timpul unui meci, pentru a se putea concentra mai bine. Captură Digi24
Sorana cerîndu-i lui Ioniță să intervină și să strige la ea în timpul unui meci, pentru a se putea concentra mai bine. Captură Digi24

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 noiembrie 2014 18:29

Simona Halep a întrerupt colaborarea cu Wim Fissette deşi a avut un an excepţional în care a ajuns la un moment dat pe locul 2 WTA, iar în prezent este pe 3. 
Daniel Dobre era dat ca sigur viitor tehnician al sportivei noastre, dar se pare că lucrurile s-au schimbat. Simona ar putea fi antrenată de un alt român, Victor Ioniţă, conform DigiSport.

Acesta a pregătit-o în ultimele 2 sezoane pe Sorana Cîrstea, însă lucrurile nu au mers prea bine. Sorana a ajuns de pe 23 pe locul 93 WTA şi a decis să nu mai prelungească acordul.

Ioniţă a fost coleg de cameră cu Novak Djokovici în urmă cu 10 ani. În perioada în care a fost antrenorul Soranei, Ioniţă şi jucătorul sîrb s-au întîlnit, antrenorul mărturisind: "Cînd ne-am revăzut după 3 ani, a fost mai bucuros ca mine atunci cînd ne-am întîlnit. M-a impresionat.

E un caracter deosebit, nu i s-a suit celebritatea la cap. E numărul 1, dar m-a luat în braţe de parcă eram fratele lui", a spus acesta pentru doar tenis.ro.

Fost component de Cupa Davis a României, Ioniţă a ocupat locul 187 mondial (cel mai bun din carieră în mai 2005). În 2012 a luat decizia să se retragă.

"Sînt convins că Simona îşi găseşte omul potrivit cu care trebuie să se logodească, pentru că este mai rău decît o logodnă o asemenea îmbinare a unei vieţi de zi cu zi.

Simona are nevoie de cineva pe care să îl respecte şi care să ştie mai mult tenis decât ea”, a spus Ion Ţiriac în urmă cu cîteva săptămîni.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
merace
merace  •  03 Decembrie 2014, 17:01

Simona a urcat singura pe locul 10 WTA pe 27 ianuarie 2014, cu 2 zile inainte sa inceapa colaborarea cu Fissette. A avut un sezon bun si a urcat pe locul 3 WTA, si se poate spune ca a fost si meritul antrenorului, dar Simona e cea care a jucat in teren, nu antrenorul. Un antrenor slab probabil nu va reusi sa o opreasca pe Simona sa progreseze. Unul bun, eventual o ca ajuta sa progreseze mai mult.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 23:37
Postat de cristian24 pe 21 Noiembrie 2014, 19:38

E clar daca il alege pe asta se alege praful, dar macar e ieftin,doar asta conteaza acum pentru ea.Cu gandirea asta ajunge dupa sorana.

nu este imposibil.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  22 Noiembrie 2014, 23:37
Postat de conasu_boeru pe 21 Noiembrie 2014, 23:18

Daca nici cand esti in Top 10 nu iti poti permite un antrenor de...top, nu mai sunt cuvinte, ramane....zgarcenia proverbiala !

asa sunt machidonii.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează