SPORTURI  »  TENIS  »  MONTE CARLO

VIDEO Daniil Medvedev a făcut scandal, după ce a fost eliminat de la Monte Carlo: „Deschide naibii ochii, fă ceva, este afară!”

Daniil Medvedev / Foto: Getty Images
Daniil Medvedev / Foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 11 aprilie 2024 16:30 / Actualizat joi, 11 aprilie 2024 16:42

Rusul Daniil Medvedev (locul 4 ATP) a cedat din nou nervos, de data aceasta după ce a fost eliminat în optimile de finală de la Monte Carlo. Medvedev a pierdut în minimum de seturi, 3-6 și 5-7, în fața compatriotului său Karen Khachanov (locul 17 ATP).

Medvedev a dat de pământ cu racheta sa și a țipat efectiv la supervizorul partidei, care l-a penalizat cu un punct pentru comportamentul său. Tenismenul „a luat foc” la una dintre deciziile din game-ul în care servea pentru a face 6-5 în setul 2. Daniil a pierdut game-ul, iar ulterior Karen Khachanov a câștigat partida pe serviciul său.

Gael Monfils nu va veni la București: „Oboseala este extremă, fizică și mintală”
ȚIRIAC OPEN
Gael Monfils nu va veni la București: „Oboseala este extremă, fizică și mintală”

Daniil Medvedev, scandal cu supervizorul partidei

„Cine va lua măsuri? Ieri, mingea a fost afară, dar s-a dictat ca fiind înăuntru. Această minge este afară. Cine își va asuma responsabilitatea? Nu este responsabilitatea mea să arbitrez meciurile.

Este tipul ăsta cu ochelari. El nu are nevoie de ochelari, pentru că nu vede nimic. Este 15-30 la 5-5. Ar trebui să fie scos din circuitul de zgură! De ce? E a doua zi la rând.

Deschide ochii! Deschide naibii ochii! Fă ceva! Este afară”, a fost cuvintele lui Medvedev, în scandalul provocat la Monte Carlo, conform eurosport.ro.

A procedat la fel și în meciul cu Gael Monfils

În turul 2 al Mastersului de la Monte Carlo, când a trecut de Gael Monfils cu 6-2, 6-4, Daniil Medvedev a avut un comportament asemănător. Atunci, el l-a numit „nemernic” pe arbitrul de linie și a scăpat nesancționat

„În primul rând, știu cine sunt și de unde vin, știu care este atitudinea mea, că uneori o să înnebunesc pe teren, fie din cauza mea, a echipei mele, a spectatorilor sau a arbitrului de scaun. Încerc să lucrez la asta, să înnebunesc mai puțin și să nu-mi afecteze jocul.

Uneori nu-ți controlezi emoțiile pe moment, dar mai târziu este loc să-ți corectezi gândurile, asta mi-a fost foarte greu de la începutul carierei mele.”, a fost reacția lui Medvedev de atunci, preluată de puntodebreak.com.

VIDEO Ion Țiriac, avertisment pentru Simona Halep: „Vine tineretul din spate care este alt animal! Tenisul s-a schimbat”

Citește și:

Le mai poate face față Novak Djokovic tinerilor rivali? „Este mai bătrân și mai lent. A pierdut un pic din vioiciune”
ATP MONTE CARLO
Le mai poate face față Novak Djokovic tinerilor rivali? „Este mai bătrân și mai lent. A pierdut un pic din vioiciune”
Daniil Medvedev, furios, dar învingător la Monte Carlo: „Sunteți ridicoli, am pierdut nenorocitul de game!”
ATP MONTE CARLO
Daniil Medvedev, furios, dar învingător la Monte Carlo: „Sunteți ridicoli, am pierdut nenorocitul de game!”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
MaxiP
MaxiP  •  12 Aprilie 2024, 10:38

Un tip inteligent care isi creeaza singur statutul de "clovn" al circuitului. Oricum reactiile de genul ar trebui sanctionate mult mai drastic, si cu suspendari de participare la cate un turneu. Nu mi se pare normal ca fiecare jucator sa inceapa sa se certe pentru orice decizie la limita, e greu sa vezi fiecare minge unde cade, greselile sunt normale. Cu Monfils dupa ce a intrebat ce se intampla daca pierde game-ul, mi s-a parut ca a facut tot ce a putut sa-l piarda, a inceput sa faca duble greseli, greseli nefortate, daca asta e atitudinea unui jucator, de a pierde puncte pentru a avea motiv de cearta... Nu-i place zgura, face degeaba pe desteptul, nu stiu de ce joaca pe ea. Nu prinde optimile la Roland-Garros.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează