SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

Darren Cahill e cu ochii pe tenis și după despărțirea de Simona Halep » Reacție tranșantă după scandalul din duelul Federer - Zverev

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 15:24

Alexander Zverev (5 ATP) a avut parte de un cor de fluierături la finalul partidei cu Roger Federer (3 ATP), scor 7-5, 7-6 (detalii AICI). Darren Cahill i-a luat partea neamțului.

Fostul antrenor al Simonei Halep (1 WTA) a felicitat-o pe Annabel Croft, reporterul care l-a intervievat pe Zverev la final. Croft a luat microfonul și a avut o reacție providențială: "Nu înțeleg de ce îl huiduiți. Nu a făcut nimic greșit!".

Într-o postare pe Twitter, Cahill a scris: "Excelentă treabă ai făcut aseară, Annabel. O profesionistă desăvârșită care s-a descurcat impecabil într-o situație dificilă pentru Sascha.

Nu a făcut nimic greșit, a avut o prestație senzațională, iar tu ai reușit să aduci lucrurile pe un făgaș normal imediat. Un interviu grozav".

Vezi și: TURNEUL CAMPIONILOR. Roger Federer a reacționat imediat după conflictul dintre Zverev și fani: "Prietene, te rog, taci"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează