SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Discurs superb al Mihaelei Buzărnescu după finala de la Hobart: "Asta arată ascensiunea mea. Cred că pot fi un exemplu pentru alte jucătoare"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 ianuarie 2018 11:41

Mihaela Buzărnescu (29 de ani) a pierdut finala de la Hobart în faţa lui Elise Mertens, scor 1-6, 6-4, 3-6. La festivitatea de premiere de după meci, românca a fost extrem de emoţionată şi a avut un speech superb. 

"Felicitări adversarei pentru această victorie. Vreau să mulţumesc părinţior, echipei, psihologului meu. Vreau să-i mulţumesc în special antrenorului meu, care m-a susţinut şi a făcut un efort imens în revenirea mea. De asemenea, mulţumesc organizatorilor şi tuturor celor care au venit să ne susţină.  Este de apreciat că, în ciuda vremii dificile, lumea a stat şi ne-a susţinut în continuare. 

Ascensiunea mea arată că orice s-ar întâmpla, dacă eşti suficient de încrezătoare, poţi să reuşeuşti. Cred că pot să fiu un exemplu pentru alte jucătoare.

Tenisul e un sport foarte competitiv şi trebuie să lupt până la final. Fiecare punct contează, iar partea mentală e foarte importantă în tenis", a declarat Mihaela Buzărnescu, la festivitatea de premiere de după meci. 

Disputarea finalei de la Hobart îi va garanta româncei urcare pe locul 44 în clasamentul WTA. La începutul lui 2017, românca se afla pe locul 540!

FINALA HOBART Capul sus, Mihaela! Buzărnescu pierde prima finală a carierei după un "thriller" întrerupt de 4 ori de ploaie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1355539621153600
Rusu Ionel  •  13 Ianuarie 2018, 20:40

Daca la furat suntem primi poate egalam performanta prin tenis

1355539621153600
Rusu Ionel  •  13 Ianuarie 2018, 20:39

Un posibil nr 1 mondial

catalynn
catalynn  •  13 Ianuarie 2018, 13:59
Postat de simonhalep pe 13 Ianuarie 2018, 12:53

nu o mai felicitați și pupați ca pe halepoaica, că se crede și asta vreun nr. 1 mondial, chiar și așa, fără turnee de GS în palmares. istoria îi consemnează doar pe învingători. dar așa e românul: bun și bronzul! îl vând pe două parale și-mi iau un rachiu.

Io, de ce sa nu recunosc?!, nu m-am uitat la meciurile ei des, dintr-un motiv trivial: este foarte, incredibil de urâta, o urâțenie care imi strepezeste retina. La meciul de ieri de exemplu, cel cu ucraineanca, ma uitam cat ma uitam, apoi dădeam la meciul Kerber - Giorgi si italianca ma aducea rapid pe linia de plutire, apoi cu inima strânsă treceam iar la meciul Mihaelei :-)))) Nu-i vina ei saraca ca e atat de urâta, ca si Carla Navaro sunt frumoase ... on the inside! Am citit aici postări ca Simona ar fi urâta. In mod cert nu e vreo frumusețe, dar pe langa celelalte românce din circuit e o superbitate, singurele cat de cat peste medie fiind Raluca Olaru si desigur Sorana Cirstea. O sa spuneti ca asta nu conteaza. Oare!? Sportul este azi o mare afacere, marketingul e cheia succesului, si o fata ca Mihaela, desi o sportiva si probabil si o persoana deosebita, nu are nicio șansa pt ca nu e ... marketable. Caroline Wozniacki este una dintre febletile mele, dar sper ca Mihaela sa castige. Daca timpul imi va permite ma voi uita la meci, de data asta macar una dintre competitoare e ... easy on the eyes :-)))) Succes fetelor din România la AO!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează