SPORTURI  »  TENIS  »  VACCINARE

FOTO Djokovic nu e singurul! Alți 9 sportivi celebri care au refuzat vaccinarea » Ce vedetă a mințit că s-a vaccinat

Djokovic, alături de Herbert (în stânga imaginii), doi dintre sportivii celebri nevaccinați +8   FOTO
Djokovic, alături de Herbert (în stânga imaginii), doi dintre sportivii celebri nevaccinați

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022 21:24 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 23:24

Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) nu este singurul sportiv celebru care refuză vaccinarea. 

Novak Djokovic, cel mai titrat sportiv din istoria Australian Open, încă nu a permit permisiunea de a concura la ediția din acest an. Cazul liderului mondial a atras atenția întregii planete, dar Nole nu este singurul sportiv celebru nevaccinat. Spaniolii de la AS au prezentat o listă cu alte 10 nume „grele” care au refuzat vaccinarea.

Kyrgios, speriat de Djokovic: „Nu vreau să îmi iasă în cale!”
Australian Open
Kyrgios, speriat de Djokovic: „Nu vreau să îmi iasă în cale!”

Kyrie Irving - baschet 

Kyrie Irving este unul dintre cele 3 staruri, alături de Kevin Durant și de James Harden, cu care Brooklyn Nets vrea să câștige trofeul în NBA. Americanul în vârstă de 29 de ani poate evolua doar în partidele din deplasare. Pe teritoriul statului New York, vaccinarea sportivilor este o condiție obligatorie.

Kyrie Irving
Pierre-Hugues Herbert
Anthony Rizzo
Aaron Rodgers
Kelly Slater
+4 FOTO

N'Golo Kante - fotbal 

N'Golo Kante (30 de ani), unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din Premier League, este la rândul lui nevaccinat, deși a trecut prin boală în finalul anului 2021. 

Tuchel, managerul lui de la Chelsea, a comentat situația: „Îi respect decizia! Fiecare este liber să decidă pentru el și să își asume consecințele”. 

Joshua Kimmich - fotbal

Joshua Kimmich (26 de ani), unul dintre cei mai importanţi jucători de la Bayern, a revenit la antrenamente, după o pauză de două luni cauzată de îmbolnăvirea cu Covid-19. Mijlocașul german era unul dintre cei cinci jucători ai lui Bayern care nu voiau să se vaccineze. 

Nu pentru că era împotriva imunizării, ci pentru că aștepta mai multe studii legate de vaccin și de efectul său. S-a îmbolnăvit fix când se hotărâse să se vaccineze.

Wout Weghorst - fotbal

Wout Weghorst (29 de ani), atacantul lui Wolfsburg, este conștient de efectele Covid-19, dar încă nu s-a vaccinat: „Sunt conștient cât este de periculos, dar cred că trebuie să fii informat perfect, să asculți toate opiniile posibile”.

Aaron Rodgers - fotbal american

Aaron Rodgers (38 de ani), quarterback-ul celor de la Green Bay Packers, spunea în august 2021 că s-a vaccinat. Ulterior, după ce a fost confirmat pozitiv în luna noiembrie, a recunoscut că a mințit și că nu a primit nicio doză. A fost amendat de club cu 300.000 de dolari, iar mai mulți sponsori au renunțat la colaborarea cu el.

Kelly Slater - surfing

Kelly Slater (49 de ani), de 11 ori campion mondial la surfing, are cele mai controversate opinii. Americanul a comentat inclusiv pe tema scandalului provocat de Djokovic: „Dacă ești vaccinat, atunci de ce te interesează starea celorlalți? Nu ar trebui să fii protejat? Sau își este ciudă că te-ai vaccinat și el nu?”.

Kelly Slater
Pierre-Hugues Herbert
Anthony Rizzo
Aaron Rodgers
Wout Weghorst
+4 FOTO

Anthony Rizzo - baseball

Anthony Rizzo (32 de ani), jucător de baseball liber de contract după despărțirea de New York Yankees, spune că „vaccinarea este o decizie personală” și că el a demarat „propriile cercetări cu privire la vaccin”.

Pierre-Hugues Herbert - tenis 

Pierre-Hugues Herbert (30 de ani), cvintuplu campion de Grand Slam în proba de dublu, spune că „este ceva personal, mult mai complex. E alegerea mea!”. Herbert și-a asumat faptul că va rata participarea la Australian Open și nu a încercat să zboare spre Melbourne.

Tennys Sandgren - tenis 

Tennys Sandgren (30 de ani), jucător de top 100 ATP, este nevaccinat și a comentat ironic situația lui Djokovic: „Poate e timpul să facă publică întreaga istorie de vaccinare. Și pe a voastră. Și conturile bancare. Și ce a mâncat la cină în ultimele săptămâni”. Sandgren, de două ori sfertfinalist la Australian Open, va lipsi în acest an.

Citește și alte știri despre „cazul Novak Djokovic”:

Kyrgios, speriat de Djokovic: „Nu vreau să îmi iasă în cale!”

O jurnalistă din Serbia comentează pentru GSP.ro cazul Djokovic: „Dacă nu te vaccinezi, stai acasă! Nu va scăpa cu reputația intactă” + Detalii neștiute despre situația familială a lui Nole

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (9)
3046129538934605
Dumitru Daniel  •  11 Ianuarie 2022, 11:57
Postat de leu.mr pe 10 Ianuarie 2022, 19:41

Problema, in ziua de azi, este ca prea multi neavizati vorbesc si isi dau cu parerea - ce sa mai zici de sportivi cu creierul cit nuca si IQ 2 sau 3 (precum surferul)

Acum se pare că tu ai creierul cât nuca!

leu.mr
leu.mr  •  10 Ianuarie 2022, 19:41

Problema, in ziua de azi, este ca prea multi neavizati vorbesc si isi dau cu parerea - ce sa mai zici de sportivi cu creierul cit nuca si IQ 2 sau 3 (precum surferul)

maxp
maxp  •  09 Ianuarie 2022, 20:27
Postat de adriann_ pe 09 Ianuarie 2022, 12:29

Te seaca la ficati ca Omicron da forme usoare ale bolii si ca s-ar putea termina pandemia in felul asta? Are dreptate 100% surferul ala...

Surferul ala pare ușor primitiv. Legat de Djokovic, reacțiile negative nu sunt neapărat făcute la adresa statutului sau de vaccinat/nevaccinat, cât la faptul ca insista sa i se facă favoritisme, în detrimentul altora care au fost nevoiți sa se vaccineze. Ca de când a apărut vaccinul, s-au mai jucat turnee și n-a comentat niciun vaccinat ca Djokovic e nevaccinati, dar aici situația e diferita. Legat de vaccinatul care oricum e protejat, nu ala ii cere nevaccinatul ui anumite condiții, pe vaccinat poa' sa nu-l intereseze de nevaccinati, sunt însă anumite structuri care trebuie sa se ocupe de o pandemie și trebuie să-i protejeze cât mai bine pe toți. Noi în România am trăit din plin, recent chiar, situația în care au ajuns în spitale o groaza de oameni cu forme grave. Și sunt extrem de greu de tratat când sunt mulți, când se infectează deodată. Sa nu te intereseze de nevaccinati ar însemna să te uiți pasiv la unii cum mor. Unii oameni privesc ca pe ceva odios constrângerea asta la vaccinare, dar pledează pentru pasivitate în fata unor bolnavi, pe bune?! Pai sincer, sunteți extrem de sadici.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close