SPORTURI  »  TENIS  »  MANCHESTER CITY

Emma Răducanu vrea să cunoască un jucător de la Manchester City! Apare alături de el într-o reclamă pe care au filmat-o separat

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 12:07 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 14:48

Emma Răducanu (18 ani, 20 WTA) a comentat reclama de 6 milioane de lire în care apare alături de mai multe vedete din sportul din Marea Britanie.

Jucătoarea de tenis, care se află acum în Austria pentru a juca la turneul de la Linz, spune că i-ar plăcea să-l cunoască pe Jack Grealish, vedeta celor de la Manchester City, alături de care apare în reclama unui lanț de magazine sportive.

Emma Răducanu vrea să-l cunoască pe Jack Grealish după reclama filmată în Marea Britanie

„Am văzut reclama și că l-am lovit pe Jack Grealish cu un bulgăre de zăpadă. Cred că a fost foarte cool. Toată reclama a ieșit foarte bine. A fost foarte frumos din punct de vedere creativ. 

A fost filmată separat, deci nu i-am cunoscut pe ceilalți. Dar mi-a plăcea”, a spus Emma Răducanu pentru The Sun.

Emma Răducanu, imaginea unei campanii de 6 milioane de lire în Marea Britanie

Campioana de la US Open, care recent a jucat și în România, la Transylvania Open, face parte din campania de Crăciun a celui mai mare lanț de articole sportive din Marea Britanie, fondat de Mike Ashley, fostul patron de la Newcastle.

The Daily Mail scrie că Emma Răducanu este imaginea campaniei, alături de ea apărând în reclame alte nume importante din sportul englez printre care internaționalii Jack Grealish Jordan Pickford și Declan Rice sau atletele Katarina Johnson-Thompson și Jessica Ennis-Hill.

Englezii notează că aceasta este cea mai scumpă reclamă de Crăciun realizată în Marea Britanie, costând 6 milioane de lire sterline, informează Daily Mail. 

Emma, pe care specialiștii în marketing o văd ca fiind numele pentru care se vor lupta marile companii, apare într-o reclamă amuzantă, în care este prinsă în mijlocul unei lupte cu bulgări de zăpada, îmbrăcată în echipamentul său de tenis, furnizat de gigantul Nike.

Citește și:

Ronnie O'Sullivan îi propune Emmei Răducanu să lucreze cu omul care a ridicat-o pe Liverpool: „Are nevoie de el”

Final de sezon pentru Sorana Cîrstea! S-a accidentat și va fi înlocuită de o altă româncă la Linz

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
talpaiadului
talpaiadului  •  08 Noiembrie 2021, 18:20

Emma Raducanu are toate sansele sa-i calce pe urme lui Eugenie Bouchard. Banii si faima venite gramada dupa un turneu castigat la o varsta frageda duc la o potolire rapida a foamei de rezultate si a spiritului de sacrificiu la antrenamente si pe terenul de joc.

aikin18
aikin18  •  08 Noiembrie 2021, 15:26

mai ceva decat Claudiu Raducanu...l-a ales bine

Vezi toate comentariile (2)
Comentează