SPORTURI  »  TENIS  »  PREMIER 5 DUBAI

Eugenie Bouchard - Simona Halep // De pe Instagram, înapoi la tenis » Bouchard plănuiește marea revenire: „Am un lucru crucial la care lucrez intens cu noul meu antrenor”

Eugenie Bouchard are un singur titlu WTA în palmares, la Nurnberg, în 2014, foto: Instagram +3   FOTO
Eugenie Bouchard are un singur titlu WTA în palmares, la Nurnberg, în 2014, foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 11:02

Eugenie Bouchard o înfruntă pe Simona Halep, numărul 2 WTA, la turneul Premier 5 din Dubai. Canadianca de 24 de ani încearcă de ceva timp să revină în elita tenisului feminin, ea ajungând pe locul 80 mondial.

  • Bouchard și Halep se înfruntă miercuri, la o oră ce va fi anunțată de organizatori. Meciul va fi transmis de televiziunea Digi Sport.

Bouchard a jucat finala de la Wimbledon 2014, semifinale la Roland Garros și Australian Open, după care a atins sferturile de finală la Australian Open 2015. Apoi, s-a stins treptat, fiind mai mult prezentă pe Instagram decât pe terenul de tenis.

eugenie bouchard instagram +4 FOTO

În sezonul acesta, Bouchard încearcă revenirea în elită. Nu a mers prea bine la Australian Open, primul Grand Slam al anului, acolo unde a părăsit competiția în turul 2, dar încearcă să restarteze lucrurile la Dubai.

Bouchard: „Mai mult accent pe jocul fizic”

„Nu vreau să mă uit în spate și să încerc să fiu jucătoarea de acum 5 ani. Vreau să fiu cea mai bună versiune a mea și să reușesc să profit de șansele mele. Săptămână de săptămână, dacă trag de mine, va veni o săptămână în care voi reuși. Am încredere în asta”, a explicat Bouchard pentru WTA, înainte de turneul de la Dubai.

Antrenată acum de Michael Joyce, unul dintre foștii elevi ai lui Robert Lansdorp, fostul antrenor, Bouchard vrea să avanseze în planul fizic al jocului.

„Îmi place cum gândește Michael jocul meu, cum îl vede dezvoltându-se. Când reușesc să mă mișc bine, jocul meu funcționează, pentru că pot să iau mingea devreme și mă pot apăra cum trebuie. Vreau să îmi îmbunătățesc serviciul, să fiu mai agresivă pe retur. În general, vreau să fiu mai agresivă, să mă simt eu pe teren. Acum, apreciez mai mult ce muncesc eu. Mă consider foarte binecuvântată pentru tot ce am în viață și că am oportunitatea să văd orașe incredibile precum Dubai”.

În primul tur de la Dubai, Bouchard a trecut în două seturi de bielorusa Vera Lapko, 20 de ani și loc 60 WTA, scor 6-3, 6-4. 

5este cea mai bună poziție ocupată de Eugenie Bouchard în clasamentul WTA. Se întâmpla pe 20 octombrie 2014

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
albalbastru72
albalbastru72  •  18 Februarie 2019, 13:13

Deocamdata cu antrenorul lucreaza intens la capitolul,, poze pe plaja cracita"

observator979
observator979  •  18 Februarie 2019, 11:25

Nu exista Vera Lapoko in lista de jucatoare WTA! Doar Vera Lapko! :D

Vezi toate comentariile (2)
Comentează