SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FED CUP, FRANȚA - ROMÂNIA 3-2 // VIDEO Caroline Garcia: „Felicitări minunaților fani români!”

FOTO: Raed Krishan +1   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 15:17

România a pierdut semifinala Fed Cup cu Franța, scor 2-3. Caroline Garcia (25 de ani, 21 WTA) a adresat un mesaj superb fanilor români.

  • Rezultatele zilei decisive: Simona Halep (2 WTA) s-a impus în fața lui Caroline Garcia, scor 6-7 (6), 6-3, 6-4.
  • Irina Begu, accidentată în final, a pierdut înfruntarea cu Pauline Parmentier, scor 3-6, 6-2, 2-6. 
  • Halep și Monica Niculescu au pierdut meciul de dublu, scor 7-5, 3-6, 4-6. 

Caroline Garcia și Simona Halep au fost eroinele unor bătălii epice în ziua decisivă din Franța - România. Cele două rachete principale au petrecut pe teren 5 ore și 34 de minute. Garcia a fost impresionată de comportamentul fanilor români prezenți în sala din Rouen.

Felicitări echipei României și minunaților ei fani. Pentru o săptămână memorabilă a fost nevoie de două echipe.

Le mulțumesc din suflet suporterilor francezi și întregii noastre echipe. Ne vedem în finală!”, a scris Garcia pe Twitter.

 Vezi și: 

FED CUP, FRANȚA - ROMÂNIA 3-2 // VIDEO + FOTO Planul de maestru prin care Julien Benneteau a scos-o pe Simona Halep din ritm! L-a dezvăluit abia acum

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
adi67
adi67  •  22 Aprilie 2019, 18:54
Postat de Sabin Ellak pe 22 Aprilie 2019, 18:21

Din pacate,nu avem o echipa redutabila...este nevoie si de noroc,cum am avut in Cehia.Trebuia sa recunoastem,ca Germania,Cehia,USA,Belarus si chiar FRanta,au o echipa mai buna...Si inca ceva,este nevoie de un alt selectioner,fiindca Segarceanu a gresit cam mult in Franta !

Bineinteles ca nu aveti o echipa redutabila . Liderul vostru (Timea Babos) este abia pe 104 in clasamentul WTA .

103179470776675
Sabin Ellak  •  22 Aprilie 2019, 18:21

Din pacate,nu avem o echipa redutabila...este nevoie si de noroc,cum am avut in Cehia.Trebuia sa recunoastem,ca Germania,Cehia,USA,Belarus si chiar FRanta,au o echipa mai buna...Si inca ceva,este nevoie de un alt selectioner,fiindca Segarceanu a gresit cam mult in Franta !

810262322415191
Popescu Marian  •  22 Aprilie 2019, 16:20
Postat de Clau Alex Berdei pe 22 Aprilie 2019, 16:04

Daca begu ar fi fost tinuta la dublu sa faca pereche cu Niculescu,eram in finala.Proasta strategie ne-a facut sa ratam finala.

Domnule,Begu este iesta complet din forma.E in cadere libera anul asta.Eu spun ca la dublu am jucat bine ,spre foarte bine.Daca Halep era mai odihnita..Daca in unele momente Niculescu nu se baga aiurea din prea multa dorinta de a castiga..Daca Halep incerca mai multe lung de line pe langa Mladenovic cand aceasta intra spre centru..Romania era azi in finala. Si asa am fost la un break distanta.In fine,asa a fost sa fie!Eu cred ca asta e cuplul ideal la dublu.Problema e alta.Cred ca trebuia cu in primul meci cu Begu si in ultimul cu BuzarnescuCred ca .Buzarnescu o batea pe Parmentier.A jucat bine pe alocuri cu Garcia.Parmentier nu de teapa lui Garcia.In fine,cred ca Segarceanu e prea moale.In setul trei trebuia sa i spuna tot timpul lui Begu s o joce pe rever pe Parmentier.Acolo era multa paine de mancat.Setul doi asa a fost castigat.Cred ca cel mai indicat antrenor pentru fete este Cneazul.Pavel are ochi la genul asta de jocuri.Parerea mea!No offence!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close