SPORTURI  »  TENIS  »  ROMÂNIA - ELVEȚIA 2-0

FED CUP // Probleme pentru Simona Halep după meciul cu Golubic: "Sper să mă recuperez până mâine" » Ce spune despre tensiunile din echipă

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat sambata, 21 aprilie 2018 16:49

Simona Halep a sintetizat la conferința de presă de după succesul cu Golubic (detalii despre meci, aici) cât de greu i-a fost să se adapteze tensiunii, oferind informații și despre accidentarea survenită în startul meciului. Totodată, Simona a negat că ar exista tensiuni între jucătoarele din echipă.

"De fiecare dată este greu la Fed Cup, dar astăzi a fost ceva deosebit: ceremonia. Pur și simplu, abia respiram când a început meciul.

Am făcut și o contractură la picior în game-ul doi, din cauza emoțiilor. Sper să mă recuperez până mâine, nici nu concep altfel. Astăzi nu a contat durerea, mi-am dorit să câștig meciul. Mă uitam câți oameni erau în tribună, care veniseră să mă susțină, și mă gândeam că nu se poate întâmpla nimic rău.

În decisiv am revenit la ceea ce jucasem în primul set, de la 1-3. Am lovit mai rotund, mai înalt. Observasem că ea (n.r. Golubic) era foarte relaxată, parcă nu mai greșea, juca din puterea loviturilor mele și atunci am decis s-o mișc mai mult pe teren și să o fac să lovească din spate, ca să nu poată să direcționeze atât de bine.

Față de ceea ce mi s-a spus despre ea, a fost ciudat că reverul ei a fost mai bun decât mă așteptam, a lovit mai drept și pe lung de linie, dar nici dreapta nu a fost slabă. Cred că a jucat foarte bine și poate face față oricărei jucătoare.

A fost primul meci pe zgură anul acesta, contează mult, dar e și diferit, e mult mai greu. Le-am spus celor din echipă că e de trei ori mai greu decât la finala de la Melbourne, ceea ce înseamnă foarte mult. Asta din cauza emoțiilor. Așa ne dăm seama cum e să joci pentru țară.

Cred că toată lumea are emoții. Nu am putut să mănânc nimic înainte de meci, am avut dureri de stomac, arsuri mai mult. Corpul e mai greu de controlat, sunt foarte contractată și parcă nu mai pleacă nici mingea. A fost greu, dar asta face totul mai frumos.

Astăzi, după ce am fost prezentate pe teren, s-a întâmplat ceva diferit, lumea a început să-mi strige numele. A fost un moment dificil, dar frumos și le mulțumesc pentru asta. Cineva din tribună, de asemenea, striga SuperSimona, l-am auzit tot timpul și m-a ajutat.

Prima experiență cu domnul Segărceanu pe bancă a fost una foarte bună. Am vorbit de multe ori cu dânsul de când a devenit căpitan, îmi place mult, este foarte calm și ne transmite liniște. Ședința cu echipa a fost înainte de tragerea la sorți, nu după. Cred că s-a explicat foarte bine care a fost tactica. Toată lumea este OK și nu e nicio tensiune între noi", a declarat Simona Halep la conferința de presă.

Vezi aici povestea meciului dintre Simona Halep și Viktorija Golubic

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
timm
timm  •  22 Aprilie 2018, 11:14
Postat de braveheartro pe 21 Aprilie 2018, 20:44

Dacă p.r.o.s.t.i.a ar lumina, ai fi licuriciul cartierului.

Este licuriciul cartierului de mic copil. E stimat in cartier DOAR pentru acest lucru.

dudulici
dudulici  •  22 Aprilie 2018, 05:57
Postat de Ghita Ghee pe 21 Aprilie 2018, 20:04

A dato pe vrajela;))) Neputinta halepoane.nu prob.medicale. te.ai chinuit cu locul 115. Asa ca....ti.a dat de gandit.

***!"A dato" zici!Asa e,a dat-o pe mintea aia creată si lipsa a ta,minte de manelist frustrat ca e contemporan cu o fata care munceste din greu,de ani de zile,sa ajunga cea mai bună din lume!Si a ajuns doar pe munca si ambiția ei!Cinste ei!Tu esti un nimic!Nu o meriți!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vicol_vali
vicol_vali  •  22 Aprilie 2018, 02:07

Sorana și Begu au dus greul la FED Cup mai mereu. Și pe hard, zgură, pe iarbă mai greu. Iar ceea ce a făcut Năstase, că el era considerat zeul tenisului românesc ne-a dus în Liga 2.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close