SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Federer a dezvăluit motivul pentru care s-ar retrage din tenis: "Aș face-o imediat"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 iulie 2017 13:10

După ce a triumfat la Australian Open la începutul acestui an, Roger Federer este din nou în optimile de finală de la Wimbledon, însă declară că ar renunța imediat la cariera profesionistă dacă soția lui i-ar cere acest lucru.

"Nu aș fi reușit fără ea. Dacă ar spune că nu-și mai dorește să călătorească, aș răspunde «în regulă, cariera mea s-a încheiat». Este simplu. Dar este fericită să fie alături de mine - nu chiar săptămânal pentru că este prea mult să călătorești atât de mult cu patru copii, așa că am mers la Stuttgart și Halle de unul singur.

Mă bucur că îmi permite să ne împlinim visurile, pentru că și ea este la fel de implicată precum sunt și eu. M-a sprijinit incredibil de mult", a spus Roger Federer după meciul cu Mischa Zverev din turul al treilea, citat de Sky Sports.

La 35 de ani, Federer este în cursă pentru al optulea trofeu de la Wimbledon și spre trofeul de Mare Șlem cu numărul 19 din carieră.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează