SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEU MADRID

Federer vorbeşte despre fiicele sale » Un tată mîndru

Articol de - Publicat miercuri, 04 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 04 mai 2011 11:56

Roger Federer a povestit că fetele sale îl strigă "tata" cînd îl văd la televizor sau pe panourile publicitare

Myla Rose şi Charlene Riva s-au născut pe 23 iulie 2009. Lui Roger nu-i place foarte mult să le arate presei pe cele două ştrengăriţe care deja au început să meargă, să fie independete şi chiar să-l strige "tata". Atunci cînd s-au născut, au fost prezentate fanilor printr-o poză postată pe Facebook chiar de Federer. Apoi a mai urmat o fotografie la cererea oamenilor care doreau să vadă cu cine seamănă mai mult gemenele cuplului Roger-Mirka.

În 2010 cîteva ilustrate surprinse de paparazzi prin Roma. A urmat vacanţa din Corsica şi instantaneele sale, apoi plimbarea prin Central Park din New York, dar şi prezenţa gemenelor în tribune la turneul de la Basel. Cam acestea ar fi apariţiile celor două fete ale lui Roger. "Multe lucruri s-au schimbat în viaţa mea de cînd s-au născut ele. Am învăţat cum să mă descurc cu scutecele, o nouă experienţă pentru mine, dar nu despre asta vreau să vorbesc, ci despre faptul că-mi place să călătoresc alături de ele. Mirka e mereu cu ochii pe ele, bona ne ajută, la fel şi părinţii şi socrii", a spus Roger într-un interviu pentru cotidianul spaniol Marca.

Elveţianul a mai destăinuit cîteva lucruri din interiorul familiei sale." Mă strigă tata cînd mă vad la televizor sau pe vreun panou publicitar", a adăugat el. Federer a mărturisit că nu i-ar plăcea ca fetele sale să petreacă prea mult timp în faţa televizorului. "Eu vreau ca ele să deseneze şi să înceapă să identifice animale, fructe, să stea în faţa unui ecran nu mă încîntă", a subliniat Roger. În timp ce Myla Şi Charlene îşi beau laptele, tatăl lor joacă în această săptămînă la Madrid.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
rapidistuadi
rapidistuadi  •  04 Mai 2011, 23:48

STIMA SI RESPECT ROGER SI SA TI TRAIASCA FETELE SA FIE SANATOASE SI MULTA BUCURIE IN FAMILIE

dani29dinamo
dani29dinamo  •  04 Mai 2011, 10:23

Bravo lui!Un om implinit din toate punctele de vedere! A scris istorie in tenis si inca va mai scris, chiar daca nu mai e ca acum 3-4 ani...nu poate face vesnic performanya, asta e ciclicitatea naturala, trebuie sa vina si altii...insa ca si talent, greu va fi egalat, caci nici Djokovic, Nadal, Murray sau altii nu au talentul lui!Sa ii traiasca ingerasii care sunt cea mai de pret comoara pe care o are!Copiii lui vor avea parte de tot ce e mai bun, pt ca tatal lor a fost printre cei mai buni, nefurand pt a face avere, asa cum fac politicienii si fufele zilelor noastre!

lilianna16
lilianna16  •  04 Mai 2011, 01:27

ce scumpe sunt... sa ii traiasca! :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează