Comentarii (29) Adaugă comentariu

conasu_boeru  •  13 Ianuarie 2018, 14:58

Intrebarea care se pune acum este : Nu cumva Buzărnescu merită (așa cum e ea săraca fizic, nici Messi nu e vreun model !) să fie înaintea altora în echipa de Fed Cup ?!

knuty  •  13 Ianuarie 2018, 13:33

Asta e cea mai urata din circuitul feminin!!E sora cu Banel Nicolita cu Rzvan Marin....cu Lucescu

cipinho79  •  13 Ianuarie 2018, 11:56

Am vazut in ulimul set cateva executii frumose la Mihaela, din punct de vedere tehnic a fost mult superioara belgiencei. din pacate n-a invat nimic din greselile Simonei Halep, acele iesiri nervoase nu fac decat sa hraneasca moralul adversarei!!!! la fiecare greseala trebuie sa-ti spui in sinea ta ca a 2-a oara nu se va mai repeta si sa continui lupta zambind!!!! succes cu Wozniacki, daca renunta la nervozitate ar avea sansa unui joc bun si ar putea sa-i puna probleme ;)

anne1970_ar  •  13 Ianuarie 2018, 11:47

Pacat, mi-a placut cum a jucat. Soarta meciului s-a hotarat in ghemul 4 din setul decisiv. "S-a taiat" filumul si a aparut teama de a castiga. Daca s-ar uita mai mult pe teren si mai putin in tribuna, ar fi perfect. Compenseaza ea, o bate pe Caroline la Melbourne. Curaj si succes!

adi_stelistul  •  13 Ianuarie 2018, 11:33

Pacat. Multe lovituri castigatoare: 39, dar si enorme greseli nefortate: 57. Consecinta unui joc foarte agresiv si placut. Multe greseli puteau fi totusi evitate. Una peste alta, insa, Mihaela are potential de top 20 unde cred ca poate ajunge pana la RG. Pe zgura Mihaela se simte chiar mai bine decat pe hard asa ca cine stie ce surprize ne rezerva la primavara?

Andrei Preda  •  13 Ianuarie 2018, 11:24

Postat de salatini pe 13 Ianuarie 2018, 09:50

Îmi place de Mihaela mult. Nu are fitele lui Halep!

Pai nea savarina nu poa sa le aiba da nici jocu ei nu l are ... ce are domnul *** *** ? Da puteai sa zici ca are in schimb apucaturile lu don Nastazy , poa sa ne gandim oare ca are jocul lui ? Da Nastazy n schimb n are doctoratu din pacate pt el dar timpul nu i pierdut are timp sa exceleze si dansul sa vedem daca l si merita !

adi_stelistul  •  13 Ianuarie 2018, 10:52

Postat de idi53 pe 13 Ianuarie 2018, 10:37

Indiferent de rezultatul final Mihaela a avut o saptamana FANTASTICA!FELICITARI Miha!Pana acum 1an cine o cunostea ca si tenismana?DOAR familia ,iar acum o cunoaste TOATA LUMEA!Pacat ca asa tarziu pt ca altfel ar fi putut fi jucatoarea nr 1 al Romaniei!

Da, ma, cand in Romania joaca nr. 1 mondial, jucatoare cu turnee Mandatory si P5 castigate (6 la numar plus 6 finale - cand TOATE celelalte la un loc au o singura finala jucata), finale GS si WTA Final, cum sa nu ne gandim ca poate fi depasita de o alta DOAR daca aceasta era mai tanara? Da' putea fi depasita de toate DACA... si DACA... ce mare lucru sa obtii rezultate mai bune decat ale TUTUROR celorlalte jucatoare romane din istorie la un loc (lasati-ma cu RG Virginiei Ruzici- cu tot respectul, dar primele 10 clasate in acel moment in WTA nu au participat, Federatia Franceza refuzandu-le inscrierea pentru ca au jucat intr-un circuit paralel; aceasta e istoria RG 1978 pe scurt!)? E banal, Romania putea avea 50 de jucatoare mai bune ca Halep - se stie cate supervalori am produs in istorie, doar ca nu au avut circumstante favorabile.

catalynn  •  13 Ianuarie 2018, 10:50

Greu de crezut sa mai poata reveni (cu Riske a reusit insa nu era presiunea setului decisiv al finalei) , insa succes! Oricum trebuie sa fie foarte frustrant sa joci prima ta finala WTA si sa ai parte de atâtea intruperi, pacat ....

idi53  •  13 Ianuarie 2018, 10:37

Indiferent de rezultatul final Mihaela a avut o saptamana FANTASTICA!FELICITARI Miha!Pana acum 1an cine o cunostea ca si tenismana?DOAR familia ,iar acum o cunoaste TOATA LUMEA!Pacat ca asa tarziu pt ca altfel ar fi putut fi jucatoarea nr 1 al Romaniei!

Mircea Serban  •  13 Ianuarie 2018, 10:21

...din pacate Mihaela este complet timorata de emotia momentului din cariera ei si face cadouri dupa cadouri! Nu-i nimic fata draga, mergi mai departe, dar aminteste-ti mereu CUM AI AJUNS AICI! Numai cu acel mental vei merge tot inainte!

«

1

2 3 »
«

»

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase