SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Fostul antrenor al Simonei Halep, acum al Johannei Konta, a remarcat schimbări majore în jocul româncei: "Așa am pregătit-o pe Konta de meci"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iulie 2017 11:11

Belgianul Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep în 2014 și tehnicianul alături de care românca a intrat în top 10 mondial, a vorbit despre confruntarea Simonei cu Johanna Konta, jucătoarea pe care o pregătește în prezent.

Simona a pierdut meciul cu britanica din sferturile de finală de la Wimbledon (7-6, 6-7, 4-6) și a ratat șansa de a deveni lider mondial, iar Fissette a dezvăluit că a vizionat mai multe clipuri cu meciurile româncei pentru a o pregăti pe Konta înaintea disputei. 

"O știu bine pe Simona din 2014, când am antrenat-o. Totuși, a trecut ceva timp de atunci, așa că a trebuit să-i analizez jocul, pentru că s-a schimbat mult. Am văzut multe video-uri cu jocurile ei și am folosit multe informații pentru a o pregăti pe Johanna pentru acest meci", a spus Fissette pentru Wimbledon Channel.

Johanna Konta (7 WTA) este prima jucătoare din Marea Britanie care s-a calificat în semifinale la Wimbledon din 1978 până în prezent. Aceasta va juca împotriva americancei Venus Williams (11 WTA) pentru calificarea în ultimul act.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
timm
timm  •  14 Iulie 2017, 10:56

Wim mai bun ca Darren. Felicitari.

merace
merace  •  13 Iulie 2017, 23:59

M-as bucura sa participe Simona la Bucharest Open si sa il castige. Cu punctele acestea, ar urca pe locul 1 mondial peste o saptamana, daca Pliskova nu joaca nicaieri.

mishu_74
mishu_74  •  13 Iulie 2017, 22:17
Postat de Fratila Adrian pe 13 Iulie 2017, 12:59

Eu cred ca nu este vorba numai de sansa ,sau mai bine zis sansa ti-o mai si faci singura, sa inteleg ca si Ostapenko a avut sansa si Konta a avut sansa, deacum in meciurile cheie pentru ea trebuie sa ne consolam ca adversara a avut sansa !!! Parerea mea este ca aici a cistigat antrenorul care a avut strategia mai buna !!!

nu trebuie sa se consoleze nimeni cu asta. cateodata sansa surade uneia, altadata alteia. si tot asa. amandoua au avut strategia potrivita, meciul a fost foarte strans, daca l-ai vazut, bineinteles. :) diferenta s-a facut in anumite momente in care Konta a fost putin mai agresiva. asta e tenisul, cateodata unul din jucatori e mai inspirat sau mai agresiv decat celalalt. pe zgura la fedcup a fost Simona, acum a fost Konta. plus ca iarba avantajeaza jucatorii mai puternici. nu rced ca trebuie sa mai zic care e jucatoarea mai puternica dintre cele doua, nu?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close