SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FOTO A avut loc tragerea la sorți pentru Fed Cup » Simona Halep deschide meciul cu Marea Britanie: "Am un avantaj"

Foto: Ștefan Constantin +14   FOTO
Foto: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 12:36

Astăzi a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din Fed Cup dintre România și Marea Britanie, confruntare pentru menținerea în al doilea eșalon valoric al Fed Cup.

Simona Halep și Irina Begu vor juca în meciurile de simplu pentru România, respectiv Johana Konta și Heather Watson pentru Marea Britanie.

Sâmbătă, de la ora 12:00

Simona Halep (5 WTA) - Heather Watson (113 WTA)
Irina Begu (33 WTA) - Johanna Konta (7 WTA)

Halep și Watson s-au întâlnit de trei ori, iar de fiecare dată jucătoarea din România s-a impus. Ultima dată s-a întâmplat în 2016, la Miami. De partea cealaltă, Begu și Konta nu au mai jucat niciodată una împotriva celeilalte, însă aceasta din urmă vine după turneul câștigat la Miami.

Duminică, de la ora 11:00

Simona Halep - Johanna Konta
Irina Begu - Heather Watson
DUBLU: Sorana Cîrstea/Monica Niculescu - Laura Robson/Jocelyn Rae

Duminică vor fi mai multe emoții! Simona a pierdut ambele întâlniri de până acum cu Johanna Konta, ultima fiind chiar anul acesta, la Miami. În celălalt meci, Begu a câștigat singurul meci cu Watson în 2013, la Indian Wells, scor 6-2, 6-4.

"Am mai jucat de multe ori în Fed Cup primul meci. N-am niciun fel de probleme. Voi da totul pentru acest meci, mai ales că joc acasă. Cu siguranță vor fi emoții. Nu ne doream să ajungem aici, dar acum cred că avem cea mai bună echipă a României.

Sper să câștigăm acest baraj. Eu joc pentru România tot timpul, nu doar la Fed Cup. Am un avantaj în fața lui Konta pentru că voi juca pe zgură. Ne îngrijorează un pic condițiile meteo, dar nu trebuie să ne plângem. Recunosc că am emoții" Simona Halep la TV Digi Sport

Johanna Konta, Heather Watson, Laura Robson, Jocelyn Rae și Katie Swan sunt fetele din Marea Britanie cu care se vor lupta româncele în weekend.

Echipa României este formată din Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Monica Niculescu. 

  • Duelul din Fed Cup dintre România și Marea Britanie va avea loc sâmbătă și duminică, pe zgură, la Mamaia.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mishu_74
mishu_74  •  21 Aprilie 2017, 20:21
Postat de Pavel Radu pe 21 Aprilie 2017, 14:45

Imi miroase a 2-0 din prima zi !

poate sa-ti miroasa, nu va fi asa. 1-1 in prima zi, apoi 3-1 pentru Romania si meciul de dublu nici nu se va mai juca. ata ete, stiu ca-ti pare rau, dar las' ca trece

timm
timm  •  21 Aprilie 2017, 14:43

Bafta. Un 4-1 pentru Romania, daca nu 5-0.

520143398153430
Pavel Radu  •  21 Aprilie 2017, 14:45

Imi miroase a 2-0 din prima zi !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează