SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

FOTO Andy Murray s-a operat și a postat radiografia cu noul lui șold » „Mă simt abătut”

Articol de - Publicat marti, 29 ianuarie 2019 12:36

Andy Murray a anunțat pe Instagram că luni dimineața a fost supus, la Londra, unei intervenții de înlocuire a șoldului. Din cauza durerilor, el a anunțat înainte de Australian Open că nu-și mai poate continua cariera și că și-ar dori să o încheie la Wimbledon 2019.

Fostul lider mondial și deținător a trei trofee de Mare Șlem a publicat o poză cu el pe patul de spital și o radiografie cu noul lui șold. "Mă simt puțin abătut și contuzionat, dar să sperăm că acesta este sfârșitul durerilor", a scris scoțianul în vârstă de 31 de ani.

sold murray
Radiografia șoldului lui Murray

Murray s-a luptat cu accidentarea de la șold timp de 18 luni, iar ultimul lui meci a fost la Australian Open 2019, când a fost învins în primul tur de Roberto Bautista Agut cu 6-4, 6-4, 6-7(5), 6-7 (4), 6-2.

Nu este prima intervenție chirurgicală pe care a suferit-o scoțianul: în 2013 el a fost operat la spate pentru o hernie de disc lombară, iar în ianuarie 2018 el a fost supus unei operații la același șold în Australia.

Citește și:

Maria Sharapova se gândește la retragere: „Nu știu cât timp voi mai fi în circuit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
klauz
klauz  •  29 Ianuarie 2019, 17:19

Bun, iata RADIOGRAFIA lui Andy Murray, unde e "RMN"-ul halepei? Halepa, daca ai "RMN"-ul, arata-l si tu!!! Dar: nu il ai. Daca il aveai, spuneai de mult unde l-ai facut si ce "doctor" ti-a pus tie "diagnostic" de "hernie de disc"... Te-ai prefacut accidentata la Beijing!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează