SPORTURI  »  TENIS  »  CUPLU

FOTO Detalii inedite despre cel mai tare cuplu din tenisul mondial: Gael Monfils - Elina Svitolina: "Sunt fericit cu adevărat"

Articol de - Publicat sambata, 23 februarie 2019 19:13

Nu e prima poveste sentimentală între doi jucători de tenis, nici pe departe, și nu e nici prima asemenea experiență a francezului. Monfils a avut în 2008 o relație cu slovaca Dominika Cibulkova, care a durat însă doar câteva luni.

Ea s-a îndreptat spre alt tenisman, Jurgen Melzer, iar în 2016 s-a căsătorit cu Michal Navara. Gael a fost văzut apoi cu Margot, o studentă în vârstă de 20 de ani, căreia i-a urmat, în 2010, Chelsea, cu care a și locuit împreună la Nyon, în Elveția, și chiar au ajuns să bată magazinele de bijuterii în căutare de inele. Acum însă, la 32 de ani, a găsit-o pe Elina Svitolina, cu 8 ani mai tânără, alături de care se simte împlinit.

"Totul e bine", mărturisea Monfils într-un interviu din Le Parisien. "În trecut menționam deseori probleme personale, dar nu mereu erau legate de iubitele mele", a adăugat, amuzat. "Acum însă suntem mai expuși fiindcă amândoi suntem persoane publice. Arătăm ceea ce vrem să arătăm pe retețele de socializare pentru că aceasta este generația noastră și, procedând astfel, nu mai apar întrebări. Cu Eli sunt fericit cu adevărat. Ne-am găsit unul pe altul, suntem îndrăgostiți, dar nu ne pierdem capul".

"Avem tenisul în comun"

Amândoi știu ce înseamnă viața în circuit, e ceva care ajută, dar nu e o condiție a fericirii. "Nu înseamnă că e mai ușor, e doar diferit. Ies cu Elina. Pentru mine ea nu e o jucătoare de tenis. Dacă ar fi jucat fotbal sau cricket, tot aș fi mers s-o văd în Dubai", spunea Gael, care a fost prezent în loja ucrainencei pe toată durata turneului.

"Mi s-a întâmplat în trecut să ajung acasă între două competiții și să aflu că prietena de atunci nu putea călători cu mine. Noi suntem împreună pentru că ne iubim. Doar că avem acest ceva în comun și asta ne ajută să ne înțelegem mai bine în anumite privințe".

Recent învingător la Rotterdam, după o săptămână solidă și o finală cu bunul său amic Stan Wawrinka, francezul privește acum tenisul cu mai multă maturitate și luciditate. Lucrează din punctul de vedere mental cu un psiholog, ceva ce a mai făcut și înainte, dar acum primește un mesaj diferit.

"Nu o fac pentru a câștiga câteva meciuri, o fac pentru mine. Să câștig sau să pierd e acum ceva secundar. Doamna cu care discut m-a făcut să înțeleg că oamenii vor lua despre mine doar ceea ce îi interesează. Citesc un articol frumos despre mine și mă vor iubi, citesc unul rău – mă vor urî. Își creează o imagine despre mine fără să mă cunoască", a spus francezul. 

gael mondils svitolina

"Deseori, dăm prea mare atenție criticilor, dar eu am făcut un pas înapoi în acest sens. Acum știu ce fac și cum muncesc. Mă simt bine și dacă pierd cu 6-2, 6-2. Acum cred mai mult în mine" Gael Monfils

Alte relații în lumea tenisului

Steffi Graf și Andre Agassi
Sunt împreună din 1999, s-au căsătorit în 2001 și au doi copii, un băiat și o fată care nu le-au moștenit însă pasiunea pentru tenis. Cuplul cu cele mai multe titluri de Mare Șlem, ea are 22, el – 8.
Mirka Vavrinec și Roger Federer
S-au cunoscut în 2000, la Jocurile Olimpice de la Sydney. Au și jucat împreună la o ediție a Cupei Hopman. Ea s-a retras din cauza unor accidentări, iar el și-a construit o carieră strălucitoare. Căsătoriți din 2009, au 4 copii, două perechi de gemeni
Iveta Benesova și Jurgen Melzer
Au câștigat titlul la dublu mixt la Wimbledon în 2011, iar pe 14 septembrie s-au căsătorit. Relația a durat însă doar până în 2015, când au divorțat, iar cehoaica a mărturisit apoi cât a suferit din cauza infidelităților austriacului
Flavia Pennetta și Fabio Fognini
Se știau dintotdeauna, dar au devenit un cuplu abia în 2014. S-au căsătorit în 2016, ea retrăgându-se din tenis în 2015, iar în 2017 au devenit părinții unui băiețel
Nicole Vaidisova și Radek Stepanek
Cei doi compatrioți, s-au logodit în 2007, el fiind cu 11 ani mai mare, s-au căsătorit în 2010 și au divorțat în 2013. Anul trecut însă, în mai, s-au recăsătorit și au devenit părinții unei fetițe în iulie

Cupluri actuale: Donna Vekici și Stan Wawrinka, Kristina Mladenovic și Dominic Thiem, Madison Keys și Bjorn Fratangelo, Daria Gavrilova și Luke Saville, Ajla Tomljanovic și Nick Kyrgios, Alexander Zverev și Olga Sharipova

Ferma lui Delpo

Argentinianul a revenit pe terenuri săptămâna aceasta într-un turneu drag lui, cel de la Delray Beach, pe care l-a cîștigat în 2011. A ajuns în sferturi de finală, apoi a anunțat că va absenta de la Acapulco pentru că genunchiul drept, la care a suferit o fractură de rotulă în octombrie, s-a resimțit.

"Medicii mi-au spus că am nevoie de timp dacă vreau să fiu sută la sută, însă mie nu-mi place să stau acasă și să văd turneele la televizor. Am mai făcut asta în trecut și a fost rău pentru mine", a spus Del Potro.

Cu câteva zile înainte, vorbise pentru ESPN despre planurile sale de viitor. "Am o mică fermă cu diverse animale. Lumea din Argentina știe cât de mult îmi plac animalele. E ceva diferit de ceea ce fac alți jucători, dar e ceea ce mi se potrivește. Așa că știu cum va fi viața mea după tenis", a spus Delpo. z

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
194362334230310
Robert Damian  •  23 Februarie 2019, 23:31

Tocmai spunea un amic ca sunt iar la mare cautare televizoarele alb-negru!!O fi adevarat!!

lapusneanul
lapusneanul  •  23 Februarie 2019, 21:01

un lucru e cert, cine urmeaza dupa gael e nevoit sa foloseasca fesul, sotul cibulkovei il foloseste..:)

sakamoto
sakamoto  •  23 Februarie 2019, 20:55

Don Juanul de culoare, o va determina pe aiurita din Ucraina-in timp-sa-l lase, chiar daca ii va darui un plod, doi. Mulatri. Nu straluceste de fidelitate africanul. Ce-si face omul cu mina lui, nici ***mportant este, ca se simte bine cu dinsul. Cit dureaza?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close