SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

FOTO » FED Cup, România - Marea Britanie 1-1, după prima zi! Victorie pentru Halep, înfrângere pentru Cîrstea + Ilie Năstase, dat afară din arenă!

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor +31   FOTO
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 16:07

Căpitanul echipei de FED Cup a României, Ilie Năstase, a fost evacuat de pe teren după un conflict verbal cu arbitrul de scaun și cu persoanele aflate pe bancă (detalii AICI).

  • România înfruntă în acest weekend reprezentativa Marii Britanii în Fed Cup, pentru menținerea în al doilea eșalon valoric al competiției.
  • Meciurile se desfășoară la Constanța și pot fi urmărite liveSCORE pe GSP.RO, în direct pe TV Digi Sport și TV Dolce Sport 2.
  • Simona Halep s-a impus în primul meci, 6-4/6-1 cu Heather Watson. 
  • În al doilea meci, Johanna Konta a învins-o pe Sorana Cîrstea în două seturi, 6-2/6-3. Begu s-a accidentat și locul ei a fost luat de Sorana.
  • Mâine, începând cu ora 11, se vor juca:  Simona Halep - Johanna Konta, apoi Irina Begu - Heather Watson și al treilea meci, cel de la dublu: Sorana Cîrstea/Monica Niculescu - Laura Robson/Jocelyn Rae

MECIUL 2

final: Sorana Cîrstea - Johanna Konta 2-6/3-6

  • Sorana Cîrstea era în controlul jocului în momentul în care meciul a fost întrerupt, însă nu a mai câștigat niciun game de la reluare și a pierdut setul secund cu scorul de 3-6. 
  • Meciul a fost întrerupt la scorul de 3-1 în setul al doilea pentru Sorana Cîrstea, după ce Konta a ieșit de pe teren în lacrimi. Se pare că aceasta a fost jignită de oamenii prezenți în tribune, fapt pentru care Simona Halep a intervenit și a făcut apel la public.
  • În primul set, Sorana a avut probleme pe propriu serviciu, iar Konta a făcut primul break încă din al treilea game. Românca a avut șansa de a reveni în game-ul următor, când a avut trei mingi de break, dar britanica și-a câștigat serviciul și nu a mai cedat decât un game până la finalul setului.

MECIUL 1

FINAL » Simona Halep - Heather Watson 6-4/6-1

  • Începutul primului set a fost echilibrat, însă Simona a avut o rupere de ritm la 4-4, când a făcut break, iar apoi s-a impus pe propriul serviciu.  
  • Românca nu a mai avut probleme în al doilea set. Halep a reușit primul break încă de la primul serviciu al britanicei, iar apoi a dominat autoritar setul.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (54)
10204444699616941
Ion Ionescu  •  23 Aprilie 2017, 08:49
Postat de tihi pe 22 Aprilie 2017, 18:47

Sa multumim britanicelor ca nu au parasit confruntarea . Si asa vom avea de pierdut ,deoarece nu cred ca federatia internationala sa lase nesanctionata comportamntul capitanului nejucator in persoana lui Ilie Nastase!

Esti tantalau ca de-obicei. Erau libere sa plece, dar n-au facut-o pentru ca se carau afara din grupa asta, rea sau buna.

597667370336981
Kitty Mace  •  22 Aprilie 2017, 19:16

Nastase a devenit "Nasty" & s-a luat de toata lumea...hei, aici nu esti la fotbal...pe Konta a facut-o fu***ng bi**h , dar si ea e sensibiloasa, asa e, plangi la comanda cand esti condus cu 3-1 . Bafta pt. maine, hai fetelor!!

10209180050080534
Liviu Angelescu  •  22 Aprilie 2017, 19:12

Pacat. Ilie Nastase nu a inteles ca exigenta arbitrilor se afla la alte cote decat in anii '70. Astazi nu poti avea comportamentul pe care l-a avut MARELE ILIE NASTASE in anii aceea fara sa fii sanctionat. In plus nu stiu cat bine i-a facut Soranei genul de intrerupere provocata de Ilie Nastase. Am scris aceste randur cu tot respectul pentru cel care mi-a adus clipe de bucurie in adolescenta.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează