SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

FOTO Și cu asta a închis oficial aventura » Mesajul postat de Halep în această dimineață

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 09:27

Simona Halep, locul 2 WTA, a revenit luni în țară, după finala pierdută la Australian Open, 6-7 (2), 6-3, 4-6, contra Carolinei Wozniacki.

Simona Halep a postat în această dimineață un mesaj după finala pierdută la Australian Open 2018, a treia de Grand Slam din carieră. Halep s-a declarat satisfăcută de prestația de la Melbourne, i-a mulțumit antrenorului Darren Cahill și speră să mai aibă oportunitatea de a câștiga un Grand Slam.

"La revedere, Melbourne. A fost un turneu excelent. Mereu este un moment special să joci într-o finală la un turneu de Grand Slam. Nu este trofeul pe care îl doream, dar sunt recunoscătoare pentru această experiență.

Îți mulțumesc D (n.r. Darren) pentru că ești alături de mine în aceast frumoasă călătorie. Este a doua finală de Grand Slam împreună, să sperăm că vom avea din nou această oportunitate  și că a treia finală va fi a noastră", a scris Halep pe Instagram.

screenshot 1

Citește și: Una dintre cele mai mari campioane din tenis a explicat de ce a pierdut Simona Halep finala Australian Open: "Aici a greșit"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
1774148955948909
Plasma Jet  •  31 Ianuarie 2018, 22:11

Acesta va fi anul Simonei. Acum joaca alt tenis, bravo !

timm
timm  •  31 Ianuarie 2018, 13:39
Postat de catalynn pe 30 Ianuarie 2018, 12:24

Nu-i nimic bai Bosfore, atunci era accidentata, insa a spălat rușinea de atunci cu vârf si îndesat. Iar daca susții ca te pricepi la tenis nu ai cum sa nu remarci schimbarea Halepei din acest an, începând cu serviciul si agresivitatea si continuând cu modul in care lupta pt un meci. Sau cumva ai nesimtirea sa susții ca alea 4 ore petecute la spital au fost doar de ochii lumii!? Sau inca te ustura modul in care a maturat terenul cu Masha la Beijing!? :-)))) Sau faptul ca a fost 3 luni #1 si revine iar pe primul loc in maxim 3 saptamani!? :-)))

Halep revine pe locul 1 in 2018. Dopatova la ce revine? La farmacie? :))))

458360267701721
Bogdan Pascuta  •  30 Ianuarie 2018, 21:08
Postat de wowmashha pe 30 Ianuarie 2018, 10:26

Iubitorii si cunoascatorii subliniez ,,cunoscatorii ,,sportului alb si nu toti afonii , speram ca nu vei mai fi atat dar atat de norocoasa sa intalnesti numai prastii si sa ajungi intr-o finala de grand slem . esti o rusine pentru tenis . acuzi in stanga si-n dreapta mereu altcineva este de vina .inventezi fel si fel de scuze . aia are bratele prea lungi ailalta prea musculoase . pe tine te ataca virusii numai cand pierzi. ailalta e prea inalta . mingiile tale sunt mai ude si mai grele ca ale adversarei directe ,spectatorii care fac galagie te deranjeaza doar pe tine . ionitza nu bate din palme etc ... etc ... etc ... dupa turneul de la australian open ramui cu 2 mega scandaluri musamalizate pe cat se poate 1 ai fost acuzata de toata australia ca te prefaci accidfentata la glezna folosind aceasta strategie pt inducerea adversarelor in eroare si 2 ai fost acuzata ca in timpul finalei ai trisat declarand ca ai cerut pauza pt probleme la capatana din initiativa ta ,o minciuna sfruntata , deoarece toata lumea a vazut imd dupa ce ai fost umilita si ai pierdut finala cum daren cahill face semne dispertae in tribuna aratandu-ti cele zece degete de la maini cerandu-ti imperativ sa cerei pauza si apoi dupa ce ai vazut indemnul antrenorului ai solicitat arbitrei oprirea meciului . deci clar ai incercat sa trisezi . de altfel in secunda zero retele de socializare s-au umplut de mesaje ,,HALEAPO JOACA CORECT MECIUL SI NU TRISA ,, rusine sa-ti fie . ai fost umilita.

Nu e singura care a pierdut dar normal ca doar în capul ei se sparg toate că e româncă și nu are viață anostă de frustrată pesimistă.Fata asta a făcut,face și va face în continuare ceva de care ar trebui să fim mândri,să o respectăm pentru asta(deși cred că nu are nevoie de aprecierea rebuturilor-si tu esti aici

Vezi toate comentariile (22)
Comentează