SPORTURI  »  TENIS  »  MECI DEMONSTRATIV

FOTO+VIDEO Federer, așa cum nu l-ai văzut niciodată! Cum a apărut pe teren la ultimul meci

Foto: Guliver/GettyImages +12   FOTO
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 09:59

Roger Federer a jucat marți seară un meci demonstrativ împotriva lui Andy Murray, în cadrul unei gale care a avut loc la Glasgow, iar apariția elvețianului, numărul 2 ATP, a uimit întreaga audiență.

Federer a jucat primele puncte îmbrăcat în kilt. Reacția fanilor? Au început să fluiere ca și cum ar fi văzut o femeie atrăgătoare pe stradă. 

Principala problemă cu care s-a confruntat Federer a fost lipsa unor buzunare în care să țină mingile de serviciu, după cum a arătat înainte de a pune mingea în joc la al doilea serviciu. 

De cealaltă parte a fileului, Andy Murray a apărut cu o bonetă tradițională scoțiană și o perucă. Toate imaginile de la evenimentul din Glasgow pot fi văzute în galeria foto!

După o oră și jumătate de joc, Federer s-a impus în fața lui Murray, la capătul unui meci decis în super tie-break, scor final 6-3, 3-6, 10-6. 

Andy Murray a ratat ultima parte a sezonului din cauza unei accidentări la coapsă, ultimul meci al britanicului fiind cel pierdut cu Sam Querrey în sferturile de finală de la Wimbledon, în luna iulie. 

După demonstrativul de la Glasgow, Murray a adăugat că speră să revină în circuit în luna ianuarie, dar numai dacă va fi "100% apt" din punct de vedere fizic.

De cealaltă parte, Roger Federer va participa săptămâna viitoare la Turneul Campionilor de la Londra, care reunește cei mai buni jucători din ultimul an. Competiția va avea loc în perioada 12-19 noiembrie.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează