SPORTURI  »  TENIS  »  FRANȚA - ROMÂNIA 3-2, FED CUP

FRANȚA - ROMÂNIA 3-2, FED CUP // De ce s-a enervat Becali și nu s-a mai uitat la meciul României de Fed Cup

Simona Halep /
Simona Halep /

Articol de GSP - Publicat luni, 22 aprilie 2019 08:55

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, și-a criticat dur echipa după remiza cu Viitorul, 1-1, însă a abordat și subiectul înfrângerii României cu Franța din semifinalele Fed Cup, 2-3. 

Întrebat de moderatorul Vali Moraru dacă s-a uitat la meciurile Simonei Halep, Gigi Becali a mărturisit că a preferat să urmărească meciul formației sale.

Latifundiarul a recunoscut însă că s-a enervat când a văzut că celelalte jucătoare din echipa națională a României nu s-au ridicat la nivelul Simonei Halep. 

„M-am uitat la Viitorul cu FCSB. Nu am avut la ce să mă uit când am văzut că Simona Halep trebuie să câștige ea singură, m-am enervat și nu mai m-am uitat, am stat pe fotbal”, a spus Gigi Becali, la TV Digi Sport.

  • Simona Halep (2 WTA) s-a impus în fața lui Caroline Garcia, scor 6-7 (6), 6-3, 6-4.
  • Irina Begu, accidentată în final, a pierdut înfruntarea cu Pauline Parmentier, scor 3-6, 6-2, 2-6. 
  • Halep și Monica Niculescu au pierdut meciul de dublu, scor 7-5, 3-6, 4-6. 

Vezi și: Cristian Tudor Popescu: „Rezultatul se scrie «Franța - Simona, 3-2»! Cred că s-a simțit ca Messi în 2014”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
1656090374462962
Victor Kandalakis  •  23 Aprilie 2019, 09:16

"CINE SE ASEAMNA SE ADUNA" - toti ziaristi il cauta, il ia interviuri uni incult, fariseu care se lauda ca este un credincios di de fapt este un trimis al diavolului in Romania.

2174317812682421
Vasile Moruzi  •  23 Aprilie 2019, 07:10

Domnul Cristian Tudor Popescu uitã ceea ce înseamnã o echipã .Aici este vorba de echipa de tenis a României . Şi într-o echipã jucãtorii se susţin reciproc . Simona a jucat bine , dar şi celelalte jucãtoare au fãcut tot ce au putut pentru a învinge . Nu ştiu dacã Simonei îi fac plãcere aceste comentarii . Si ea a fost atacatã de multe ori de presã . Este important sã ne sustinem jucãtorii în orice situaţie ,nu doar atunci când câstigã . E uşor a critica si pentru asta nu este nevoie sã fii un bun jurnalist .

merace
merace  •  22 Aprilie 2019, 19:44

Eu sunt sigur ca s-au straduit toate la maximum, dar atat s-a putut de data asta. Totusi, de 30 de ani nu a mai fost Romania in semifinale la Fed Cup, trecand si de Cehia, detinatoarea titlului, si fiind atat de aproape de finala! Bravo lor pentru efort, si succes mai mare pe viitor!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează