SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

GALERIE FOTO Ce nu te omoară te face mai puternic! Înjunghiată acum șase luni, Kvitova zâmbește din nou » S-a întors pe teren cu victorie

FOTO: REUTERS +7   FOTO
FOTO: REUTERS

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 13:31

Petra Kvitova a câștigat extrem de clar primul meci de la revenirea în circuit, învingând-o în primul tur de la Roland Garros pe americanca Julia Boserup. 

Ceha s-a impus în minimum de seturi, scor  6-3, 6-2, la capătul unei partide care a durat o oră și 13 minute. 

Kvitova nu mai disputase un meci oficial din 12 noiembrie, când pierdea în fața franțuzoaicei Caroline Garcia, în meciul dintre Franța și Cehia din FED Cup. 

Pe 20 decembrie, Kvitova a fost atacată în propriul apartament din Prostejov de un străin, sportiva fiind rănită la patru degete de la mâna stângă, fiindu-i afectate, de asemenea, tendoanele și ligamentele. 

Ulterior, Kvitova a fost operată, iar în această primăvară a revenit, timid, cu pași mici, pe terenurile de antrenament. 

În turul următor de la Paris, ceha se va duela cu învingătoarea partidei dintre Bethanie Mattek-Sands și Evgeniya Rodina. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  29 Mai 2017, 09:09

Ce dracu cauta strainul in apartamentul ei din Prostejov ?

brandremist
brandremist  •  28 Mai 2017, 14:30

Mă bucur sincer pt ea. Sper să aibă succes și mai departe.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close