SPORTURI  »  TENIS  »  WTA NURNBERG

FOTO Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturi la Nurnberg și l-a cucerit pe comentator: „E cel mai tare echipament din istoria tenisului”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 22:16

Sorana Cîrstea (29 de ani, locul 93 WTA) a trecut de o altă româncă, Laura-Ioana Andrei Paar (30 de ani, locul 301 WTA), scor 6-4, 6-7, 6-0, și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Nurnberg.

Sorana Cîrstea o învinsese, tot astăzi, pe belgianca Kirsten Flipkens (33 de ani, locul 59 WTA), în două seturi, cu scorul de 7-6, 6-2, după o oră și 47 de minute de joc. A revenit pe teren câteva ore mai târziu pentru un duel sută la sută românesc.

Primul set Cîrstea - Paar a fost un carusel cu șapte break-uri, adjudecat de Sorana cu 6-4. În game-ul cu numărul 10 din setul secund, Sorana a ratat două mingi de meci și s-a recunoscut învinsă în tie-break, la șase. Actul decisiv a fost fără istoric, 6-0. Experiența superioară la acest nivel a contat decisiv în favoarea jucătoarei de pe locul 93 WTA.

Sorana va juca în sferturile de finală contra sârboaicei Nina Stojanovic (22 de ani, locul 247 WTA).

Și-a cucerit fanii

Sorana Cîrstea a purtat din nou un echipament inedit, complet negru, format dintr-o pereche colanți și o bluză cu mânecă lungă. Jurnalistul portughez Jose Morgado, comentatorul turneului pentru Sport TV Portugalia, a postat pe Twitter o imagine cu Sorana și comentariul: „Cîrstea a revenit la cel mai tare echipament din istoria tenisului!”.

d7lopdvwsae5h8b +9 FOTO

Vezi și: 

Halep, poză specială la Turneul Eiffel cu Pliskova, Svitolina și Coric » La ce au făcut reclamă cei patru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  23 Mai 2019, 13:51

super craci! bunaciune

badeadorian
badeadorian  •  23 Mai 2019, 11:25
Postat de Vlad Hartea pe 23 Mai 2019, 11:09

Cu echipamentul sta bine.....doar cu tenisul o duce mai rau !!

Problema este ca noi nici macar copiii care aduna mingiile la sportul acesta nu putem sa fim , dar stam bine cu critica !!!

badeadorian
badeadorian  •  23 Mai 2019, 11:22
Postat de rivaldinho pe 23 Mai 2019, 00:46

Nu are nicio rusine fetita asta! De ce te-ai imbraca asa pe un teren de tenis, intr-un sport ca oricare altul urmarit si de minori?

Ce sa-ti povestesc !!! Ai impresia ca pe minorii din ziua de azi Sorana-i poate face sa roseasca cu un echipament mulat ??? Internetul nici nu exista !!! . Inteleg ca ai postat dupa miezul noptii si poate Sorana te-a facut sa dormi agitat , dar te iei aiurea de echipamentul ei !!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează