SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP, SUSPENDATĂ

VIDEO Gică Hagi, despre suspendarea Simonei Halep: „Mulți își dau importanță. E un patrimoniu al țării”

Gică Hagi, alături de Simona Halep
Gică Hagi, alături de Simona Halep

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2023 16:10 / Actualizat sambata, 16 septembrie 2023 16:20

Gică Hagi (58 de ani) a comentat situația Simonei Halep (31), suspendată 4 ani de ITIA după ce a fost găsită vinovată de două încălcări ale regulamentului anti-doping.

Simona Halep a așteptat un an întreg verdictul în cazul de dopaj care a lovit tenisul românesc ca un taifun. Acesta a venit pe 12 septembrie și a fost crunt: dubla câștigătoare de Grand Slam a fost suspendată 4 ani, decizie pe care a anunțat deja că o va ataca la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Multe voci din sportul românesc s-au poziționat de partea sau împotriva Simonei în ultimele zile, iar acum a venit rândul unui nume uriaș al țării, fostul mare fotbalist Gică Hagi, să se pronunțe pe subiect. 

Actualul antrenor-finanțator de la Farul a abordat acest subiect la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB.

Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei, despre „cazul Halep”: „Uitați-vă la musculatura Simonei și veți înțelege!”
halep, suspendată 4 ani!
Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei, despre „cazul Halep”: „Uitați-vă la musculatura Simonei și veți înțelege!”

Gică Hagi, despre Simona Halep: „Se vorbește mult, mulți își dau importanță”

„E un lucru foarte delicat, vorbesc prea mulți despre asta. Eu sunt mai atent de obicei, cred că tuturor românilor ne pare rău. Suntem lângă ea 200%, dar cel mai bine este să vorbească avocatul și Simona, ei cunosc cel mai bine lucrurile.

Avocatul a vorbit și a punctat foarte bine niște lucruri, în rest se vorbește mult, mulți își dau importanță. Lăsați să curgă lucrurile așa cum trebuie, cei care știu tot sunt avocații și Simo, care trebuie susținută de toată România, pentru că e un patrimoniu al țării. Trebuie să fim alături de ea”, a precizat Hagi.

Dacă TAS menține suspendarea de 4 ani, atunci aceasta ar expira la data de 6 octombrie 2026. În acel moment, Halep va avea 35 de ani.

Mai multe știri despre Simona Halep: 

Suspendată și ea pentru dopaj, Sara Errani a vorbit cu Gazeta despre ce o așteaptă pe Simona Halep la TAS: „În cazul ăsta, nu se mai poate schimba nimic!”

Ce a vorbit Mouratoglou cu Halep, înainte ca Simona să ia substanța interzisă

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (25)
MarianRapid1982
MarianRapid1982  •  17 Septembrie 2023, 00:13

Gandirea domnului Hagi a fost mereu aceeasi! Scopul scuza mijloacele si conteaza sa castigi, nu conteaza si cum o faci! Daca vrem sa fim corecti, trebuie sa acceptam ca Simona Halep s-a dopat. Marele ei merit in tenis a fost acela ca a luptat mereu pe teren. E greu de crezut ca ar fi putut alerga atat fara sa se dopeze! Credeti ca s-a dopat doar o data? Nu, doar o data a fost prinsa, s-a dopat mereu! Patrimoniu al tarii nu a fost Simona Halep, nu este si nici nu va fi vreodata! S-a dopat pentru a face bani, nu pentru binele Romaniei!

dobrin
dobrin  •  16 Septembrie 2023, 22:24
Postat de vivi.napoca1_ pe 16 Septembrie 2023, 20:17

Nici în gluma sa nu o spui ca ăștia cât se cred de " buricul pământului " Regi ,Prea Fericiți ai biserici ,talente în tenis etc ,O sa dea ordine Becali sa li se facă și asta ! ( Deja are palat ) ! El si romii !?

Pai nu degeaba au proverbul lor machedonesc: "Primul mucan nu face cat ultimul armân". Mucan = roman (mocan). Asta spune multe despre ce gandesc despre noi.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  16 Septembrie 2023, 20:17
Postat de 1945sv0509 pe 16 Septembrie 2023, 19:29

Amandoi sunt atat de "patrimoniu" ca nu inteleg de ce nu sunt trecuti in calendar in dreptul celor sfinti. Si daca nu este inca momentul, poate macar o statuie

Nici în gluma sa nu o spui ca ăștia cât se cred de " buricul pământului " Regi ,Prea Fericiți ai biserici ,talente în tenis etc ,O sa dea ordine Becali sa li se facă și asta ! ( Deja are palat ) ! El si romii !?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează