SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

ROLAND GARROS // Naomi Osaka, doborâtă de presiunea de a fi #1 WTA! Declarațiile de dinainte și de după eliminarea de la Paris se bat cap în cap

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 19:59

Japoneza Naomi Osaka (1 WTA) a fost eliminată de Katerina Siniakova (42 WTA), scor 4-6, 2-6, în șaisprezecimile de finală de la Roland Garros. 

Liderul mondial a pus eliminarea pe seama presiunii create în jurul poziției de lider WTA.

„Am fost foarte tensionată în acest turneu. A contat și faptul că am venit aici ca număr 1, a contat și faptul că lumea vorbea că pot câștiga al treilea turneu de Mare Șlem la rand.

Pe o scară de la 1 la 10, nivelul dezamăgirii este 100 în momentul de față. Din cauza acestei tensiuni am avut și o durere de cap. Poate aceasta înfrângere va alunga tensiunea”, a declarat Naomi Osaka după meci.

Osaka și-a schimbat radical viziunea

Înaintea startului turneului de la Roland Garros, Osaka afirma că s-a obișnuit cu posta de lider și că asta nu-i va mai afecta evoluțiile.

„După turneul de la Madrid am încetat să mă mai gândesc la poziția de lider. Simt că am stat mult prea încordată de când am devenit numărul 1. Am răsuflat mereu ușurată, turneu după turneu, săptămână după săptămână.

Acum mă gândesc doar la mine. Am ajuns în această postură câștigând un  Mare Șlem, așa că nu ar trebui să mă mai gandesc la ce fac celelalte, va trebui doar să văd cum fac să caștig mai multe turnee”, declara japoneza.

Vezi și: 

SIMONA HALEP - LESIA TSURENKO // Simona Halep, față-n față cu Mats Wilander și Barbara Schett după victoria de la Roland Garros: „Nu vreau să joc împotriva ta! Ai aceeași privire de anul trecut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  02 Iunie 2019, 08:58

O mare presiune traiesc milionarii,ca nu au timp sa numere banii.

132189940937580
Cristian Anaucesei  •  02 Iunie 2019, 02:29

Cam rasfatata..nr 1..cu tenisul cam foarte slab in ultimele 3 luni..

2950093225215805
John Bazza  •  01 Iunie 2019, 22:36

Cred ca corpul de osaka nu putea da mai mult de atât, presiunea pentru numero 1 si-o provocă singură

Vezi toate comentariile (5)
Comentează