SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP A PIERDUT FINALA RG CU OSTAPENKO 6-4, 4-6, 3-6

Halep, criticată de o fostă câștigătoare de la Roland Garros: "A jucat tot meciul sperând că Ostapenko va face greșeli"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 iunie 2017 19:37

Martina Navratilova, câștigătoare la Roland Garros în 1982 și 1984, a criticat strategia Simonei Halep din finala pierdută în fața Jelenei Ostapenko, scor 6-4, 4-6, 3-6. 

"Halep a jucat cu grijă cam tot meciul, sperând că Ostapenko va face greşeli. Trebuie să joci ca să câştigi, nu să ca nu pierzi.

Jelena a arătat azi că are o mentalitate de campioană. Oricine poate lovi tare mingea, dar poate să o şi controleze? Trebuie să ai calitate. Are şi posibilitatea de a-şi îmbunătăţi serviciul. Când va reuşi acest lucru, să vă feriţi! Cu acest joc, ar trebui să facă bine transferul pe iarbă şi să fie una dintre favorite la Wimbledon", a spus Martina Navratilova

Vezi și:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1959545080729736
Liviu Dumitru  •  11 Iunie 2017, 13:18

Extaz si agonie, dezamagitor, reuseste anumita stabilitate dar nu este destul, cineva spunea ca joca sa nu piarda , nu joca la castig, ii merge serviciul este imbatabila altfel pierde pe mana ta.Multi apreciaza si lauda ok. stiu ca balantele sunt perfectioniste ,inventive, diversificate.Tenisul ii este liniar , lauda CTP scurta cu Pliscova, un eveniment, am mai spus ,nu poti fi sus fara a avea argumente.A fost favorita , a dezamagit, multumirea este mare, stiu ca a ajuns aici,mare, dar cum, multi nervi, a multumit doar foamea unora, pragmatismul, superficialitatea care s-a instaurat in RO de 27 de ani.Sa fi favorit, sa fi asa aproape de maximum posibil, sa ratezi asa ,este prostie

814498805337502
Marius Negroiu  •  11 Iunie 2017, 09:27

cata dreptate are Navratilova....sa nu-ti asumi tu niciun risc tot meciul, nici macar pe serviciul al doilea al letonei, le-a returnat aproape pe toate pe centru...sa sinucis singura cu tactica ei, nu merita sa castige niciodata.

fcu1948
fcu1948  •  10 Iunie 2017, 22:51
Postat de valyomanyd pe 10 Iunie 2017, 22:38

E frunstrant sa vezi o femeie care in 11h de jucat tenis a luat peste 1 milion de dolari ? " Ieste" doamna Florina ?

Amice, un titlu la Roland Garros este mai valoros decât cele 2 milioane de euro oferite drept premiu. Banii ăia o să-i facă Halep până la sfârșitul anului, dar un titlu de Mare Șlem este foarte probabil să nu îl câștige niciodată. Oricum, uneori banii nu sunt totul în viață. Poate doar pentru cei f. amărâți..........

Vezi toate comentariile (9)
Comentează