SPORTURI  »  TENIS  »  WTA BRISBANE

Halep și Osaka au aceeași favorită în circuitul WTA! Cine e senzația de 18 ani » Simona: "Lovește ca Serena" / Naomi: "Să nu-mi ceară sfaturi"

FOTO: Guliver/GettyImages +4   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 11:04

Naomi Osaka (20 de ani, 5 WTA) a câștigat primul meci din 2019, la Brisbane, împotriva localnicei Destanee Aiava (18 de ani, 247 WTA), scor 6-3, 6-2.

Osaka, obișnuită să fie cea mai tânără apariție la turneele la care participă, a comentat situația în care a pornit din postura jucătoarei mai experimentate.

"M-am simțit destul de ciudat să fiu jucătoarea mai în vârstă. De obicei nu mi se întâmplă asta. Am mai fost surprinsă de un lucru. Lovește mingea foarte puternic, la fel ca mine. Nu-mi venea să cred. Sunt foarte atentă la cariera ei, cred că va ajunge mare.

Am văzut-o anul trecut la Australian Open, când a împins un set la tie-break împotriva Simonei Halep în primul tur. M-am gândit că e o performanță destul de tare, ținând cont că pe mine m-a bătut la zero în turul următor.

Da, categoric e de urmărit. Nu pot eu să îi fiu mentor. Dacă mi-ar cere un sfat, acela ar fi să nu-mi ceară mie. Trebuie să aibă încredere în ea, rezultatele vor veni cu siguranță", a declarat Osaka pentru wta.com.

Aiava a apărut în lumina reflectoarelor în 2016, când a devenit prima jucătoare născută după anul 2000 care se califică pe tabloul principal al unui turneu de Mare Șlem.

"Lovește ca Serena"

Simona Halep a avut de furcă cu loviturile puternice ale lui Destanee în 2018, la Australian Open. Românca s-a impus 7-6, 6-1, și a mers până în finală.

"Lovește foarte puternic și nu mi-a fost ușor sa intru în meci. Dar am luptat și am făcut tot ce am putut. Aiava este foarte talentată și va fi foarte bună pe viitor. Lovește puternic. Seamană puțin cu Serena", declara Halep la finalul partidei. 

Vezi și: 

FOTO Simona Halep e gata pentru debutul în 2019 » Ce oameni are în staff pentru turneul de la Sydney

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close