SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

"Hei, Simona, pot să-ți împrumut racheta?" » Dialog SPUMOS pe Twitter între Simona Halep și un star din ATP

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat joi, 09 august 2018 19:02

Simona Halep (1 WTA) a fost în acest an protagonista unui spot publicitar în care promova rachetele celor de la Willson. Astăzi, liderul mondial din WTA a fost "abordată" pe Twitter de Kei Nishikori (22 ATP).

Japonezul a întrebat-o pe Halep, în glumă, dacă poate să împrumute racheta, iar de aici s-a născut un dialog spectaculos, în scop comercial.

Kei Nishikori: "Hei, Simona! Pot să împrumut racheta ta Wilson?"

Simona Halep: "Hei, Kei! Doar dacă îmi dai viteza ta de pe teren. S-a făcut?"

Kei Nishikori: "Dacă asta îmi garantează un titlu la Roland Garros, afacerea se face!"

Simona Halep revine pe teren în această seară, în jurul orei 19:30, pentru continuarea meciului din turul II de la Montreal cu Anastasia Pavlyuchenkova (28 WTA). Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport 2.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1292269410794758
Alex Rosca  •  09 August 2018, 19:46

Mu.re gesepe

Vezi toate comentariile (1)
Comentează