SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

Ce surpriză la Indian Wells! Emma Răducanu a fost eliminată în turul 2

Emma Răducanu // foto: Imago
Emma Răducanu // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 07:49 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 08:23

Emma Răducanu (18 ani, locul 22 WTA) a fost eliminată de Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 100 WTA) în turul 2 la Indian Wells, scor 2-6, 4-6. Jucătoarea din Belarus o va întâlni astfel pe Simona Halep în următorul tur al turneului american. 

Surpriză majoră la Indian Wells. Emma Răducanu, care a intrat în competiție direct în turul 2, a pierdut primul meci la competiția din California. Bielorusa Aliaksandra Sasnovich, jucătoare fără vreun titlu WTA în palmares, a învins-o pe britanică în minimum de seturi, după o oră și 26 de minute de joc.

Un rezultat care a dat cotele bookmakerilor peste cap, Răducanu fiind favorită clară înaintea meciului!

Emma Răducanu, eliminată de Aliaksandra Sasnovich în turul 2 la Indian Wells! Ratează duelul cu Simona Halep 

Singurul capitol la care Emma Răducanu a fost peste adversară este cel al așilor. Britanica cu tată român a reușit 2, Sasnovich doar unul. În rest, Aliaksandra a înregistrat procentaje mai bune atât la serviciu cât și la retur.

Primul set a fost fără istoric, două break-uri reușite de Sasnovich făcând diferența. Al doilea act a fost mai disputat, Emma reușind la rândul ei să facă break în două rânduri și chiar să conducă cu 4-2 la un moment dat. Din acel punct, însă, a pierdut 4 gameuri consecutive și a cedat la prima minge de meci a Aliaksandrei.

Simona Halep - Aliaksandra Sasnovich în turul 3 la Indian Wells 

În turul 3 s-a calificat astfel Aliaksandra Sasnovich, care o va înfrunta pe Simona Halep. Fostul lider mondial trecuse cu câteva ore mai devreme de Marta Kostyuk (19 ani, 48 WTA), scor 7-6(2), 6-1.

Simona Halep și Sasnovich s-au întâlnit o singură dată, în 2019, în turul inaugural de la Wimbledon. Halep s-a impus atunci în minimum de seturi, 6-4, 7-5.

Este foarte special, cred că cel mai bun turneu pentru mine, cu cea mai bună mâncare și cei mai mișto oameni. Am o companie frumoasă, mă bucur să joc aici. Ieri am mâncat o prăjitură cu ciocolată, a fost foarte bună! 

- Aliaksandra Sasnovich, după victoria cu Emma Răducanu

Mai multe știri din tenis: 

Cine vine la Cluj » Lista jucătoarelor care vor participa la Transylvania Open

Simona Halep și Gabriela Ruse, victorie în turul 1 la dublu la Indian Wells: „A fost distractiv!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (29)
lapusneanul
lapusneanul  •  09 Octombrie 2021, 09:15
Postat de Gelu Oanca pe 09 Octombrie 2021, 08:23

A fost o intamplare ca a castigat turneul.

intamplare era daca castiga un meci, raducanu a castigat zece consecutive, ( la rand si unul dupa altul)..:))

catalin.palcu
catalin.palcu  •  09 Octombrie 2021, 11:12
Postat de rav410wrc pe 09 Octombrie 2021, 10:00

Tenisul feminin este la un nivel foarte scazut, de aceea apar asa de multe jucatoare noi si tinere in Top 100, apoi in Top 50 sau chiar Top 10, dar constanta lipseste cu desavarsire! Fetele astea n-ar fi avut nici o sansa in fata unor Steffi Graf, Martina Hingis, Serena Williams sau chiar Maria Sharapova. Este o discrepanta uriasa intre tenisul masculin si cel feminin, la baieti cei 3 "magnifici" isi impart cele 4 titluri de Grand Slam, de zece ani incoace, pe cand la fete nu mai e nici o noutate cand o outside-re vine din calificari, castiga un titlu, iar apoi "dispare", cu sacii-n caruta! Ceea ce denota si faptul ca, poate premiile sunt putin cam exagerate, fata de alte sporturi, exceptand forbalul unde sumele sunt de-a dreptul nesimtite!!

da si nu. cei 3 magnifici sunt la apus si ei. isi impart titlurile de peste 15 ani, nu 10, dar Federer nu a mai castigat de 5 ani nimic si nici nu o sa mai castige. Nadal numai pe zgura mai poate. nu cred ca circuitul feminin e slab, ci doar mult mai nivelat valoric. nu poti sa zici ca e slab cand le ai pe Barty, Osaka, Muguruza, Simona, Svitolina, Kerber, bielorusa ( am uitat cum o cheama) samd, plus astea tinere

catalin.palcu
catalin.palcu  •  09 Octombrie 2021, 10:56

nu e de mirare tinand cont de faptul ca era greu sa faca 2 turnee excelente la rand la 18 ani. plus nu stiu cat s-a scris in presa din Romania, dar de cand a castigat US Open a fost la nu stiu cate evenimente mondene : premiera la James Bond, tot felul de parade ale modei samd. e clar ca nu s-a mai antrenat cat trebuie si mental s-a relaxat mult prea mult

Vezi toate comentariile (29)
Comentează