SPORTURI  »  TENIS  »  INDIAN WELLS

INDIAN WELLS. VIDEO Noaptea marilor surprize la Indian Wells: cum s-a terminat blockbuster-ul Serena - Venus Williams + Svitolina și câștigătoarea de la US Open, eliminate!

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 08:25

Continuă surprizele la turneul Premier Mandatory de la Indian Wells, unde mai multe nume grele au părărsit competiția în această dimineață.

În blockbuster-ul din această dimineață, Serena Williams (36 de ani), aflată la primul turneu de la revnirea în circuit, a fost învinsă în turul III al turneului californian de sora ei mai mare, Venus (37 de ani), care s-a impus în două seturi, 6-3, 6-4.

Condusă cu 11-17 în meciurile directe cu Serena, Venus a făcut un meci aproape perfect și nu a lăsat-o deloc pe sora ei să preia inițiativa partidei. Fără să-și piardă serviciul în primul set, Venus s-a impus la 3, după 37 de minute. Tot Venus a fost cea care a început mai bine setul secund, distanțându-se rapid la 3-0, cu două break-uri. Serena nu a putut recupera decât unul dintre break-uri, astfel că Venus s-a impus în final cu 6-3, 6-4, după o oră și 27 de minute.

1.98a fost cota oferită de casele de pariuri pentru o victorie a lui Venus. Serena era credidată cu 1.83

O altă mare surpriză a fost reprezentată de eliminarea Elinei Svitolina (4 WTA), creditată cu șanse importante la câștigarea turneului de la Indian Wells.

Ucraineanca a pierdut total surprinzător în fața ibericei Carla Suarez Navarro, scor 5-7, 3-6, după o oră și 31 de minute de joc. Svitolina nu a fost în cea mai bună formă, reușind să facă un singur break pe toată durata meciului. În plus, a comis nenumărate greșeli neforțate, lovindu-se și de defensiva bună a lui Suarez Navarro.

Alte două favorite au fost eliminate în această dimineață: Sloane Stephens (13 WTA), deținătoarea titlului de la US Open, a fost învinsă de rusoaica Daria Kasatkina (19 WTA), scor 4-6, 3-6.

Julia Goerges (12 WTA), o altă jucătoare cu rezultate bune în ultimele luni, a părăsit și ea competiția, pierzând în două seturi în fața letonei Anastasija Sevastova, 3-6, 3-6.

Simona Halep va juca în optimi în această seară, de la ora 20:00, când se va duela cu chinezoaica Qiang Wang. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport.

Tabloul complet al optimilor:

Simona Halep - Qiang Wang
Marketa Vondrousova - Petra Martici
Naomi Osaka - Maria Sakkari
Amanda Anisimova - Karolina Pliskova

Venus Williams - Anastasjia Sevastova
Carla Suarez Navarro - Danielle Rose Collins
Caroline Garcia - Angelique Kerber
Daria Kasatkina - Caroline Wozniacki

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
mutu57
mutu57  •  13 Martie 2018, 15:16
Postat de tihi pe 13 Martie 2018, 10:31

Ce ati fi vrut ? Este un rezultat absolut normal...Serena revine dupa nastere,dupa 14 luni,si sa continue unde a lasat ??? Jucatoarele de top in activitate continua nu pot sa faca fata la toate meciurile si adversarele, pierd cu cele de pe locurile 100-200....de fapt a pierdut un singur meci...nu stim cum va continua !! Halep anul trecut de cate ori a pierdut cu jucatoare foarte slab cotate ?? LINISTE !! Serena este o jucatoare de elita,un fost nr. 1 mondial,cu 23 de grand slamuri,la care foarte multe jucatoare doar viseaza .Va acopera cu victoriile pe care a obtinut in tenis !! Serena este printre primele 10 jucatoare a lumii a tuturor timpurilor,loc unde nu vor ajunge nici o jucatoare actuala de peste 25 de ani !!!

Draga tihi, te rog sa nu mai comentezi. Biata caprioara drogata masha plange in hohote ca ai abandonat-o in favoarea gingashei Serena. O sa o ai pe constiinta daca face depresie.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  13 Martie 2018, 14:45
Postat de Gigel Borcanel pe 13 Martie 2018, 12:55

Maestre Tihi, iar ai uitat să îţi iei Rudotelul ...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  13 Martie 2018, 14:15
Postat de Gigel Borcanel pe 13 Martie 2018, 12:55

Maestre Tihi, iar ai uitat să îţi iei Rudotelul ...

Si l-a luat, altfel era mult mai rau. Asa arata lucrurile cand e sub tratament.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează