SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Înțelegere între Darren Cahill și Roger Federer » Detaliile unei povești neștiute

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 12:32

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a fost la un pas să parafeze o colaborare cu Roger Federer în 2009.

Tony Godsick, agentul lui Roger Federer, a dezvăluit că elvețianul a fost aproape să se înțeleagă cu Darren Cahill în 2009. Cei doi ajunseseră la un acord, ba mai mult, chiar s-au antrenat împreună timp de o săptămână. Totul a căzut în ultima clipă, australianul fiind covins de soție să nu accepte un job care l-ar ține tot anul departe de casă. În acel moment, cei doi copii ai familiei Cahill aveau 4, respectiv 7 ani.

"Darren e un om minunat, are o personalitate fantastică şi ar fi fost un adevărat dar pentru Roger. Dar nu a vrut să călătorească atât de mult, are o familie tânără şi vrea să le stea aproape", a explicat Tony Godsick.

Carieră impresionantă

Cahill, 52 de ani, este unul dintre cei mai apreciați antrenori din circuit, având o experiență bogată. Acesta i-a mai pregătit pe Andre Agassi, Andy Murray, Fernando Verdasco si Lleyton Hewitt. Alături de Cahill, Lleyton Hewitt a devenit cel mai tânăr număr 1 mondial din istorie, iar Agassi a devenit cel mai vârstnic lider ATP.

Simona Halep este antrenată de Darren Cahill de la începutul anului 2016, ajungând împreună pe locul 1 WTA și jucând două finale de Mare Șlem, la Roland Garros în 2017 și Australian Open 2018.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
bodrin
bodrin  •  18 Martie 2018, 16:24

Cu Halep o sa o dea in bara, daca nu cumva a dat-o deja...

adrianii111
adrianii111  •  18 Martie 2018, 16:15

valeri_gazaev,cand marele cahill o va conduce pe la fel de marea halep catre castigarea unui turneu de mare slem,va fi un antrenor valoros.daca nu ma insel,pana acum a ratat penibil in cateva randuri...cat despre agassi,n avea nevoie de antrenor;daca locul 1 in atp la 30+ i se datoreaza lui cahill,cum de nu a ajuns antrenorul unui jucator mai de doamne-ajuta? simplu(greu de inteles pentru unii,se pare): un antrenor bun ptr tenis e cel care stie sa te ajute in momentele grele ale unui meci sau ale unui turneu important.punkt.

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  18 Martie 2018, 14:38
Postat de catalynn pe 18 Martie 2018, 14:18

Cahill e fara îndoiala cel mai bun lucru care se putea intampla in viata sportiva a Simonei. Fara el probabil nu reausea sa faca IMENSUL salt de la locul 2 la locul 1 iar tihi era azi mult mai fericit :-))))

Categoric . E un plus foarte mare pentru Simona. Mi-as dori sa-l aprecieze cum se cuvine, sa-l trateze cu mai mult respect. Chiar si in momentele tensionate...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează