SPORTURI  »  TENIS  »  REACŢIE

Ion Ţiriac îi dă sfaturi de îmbogăţire Simonei Halep şi recunoaşte: "Sportul este un business"

Foto: ziuaconstanta.ro
Foto: ziuaconstanta.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 22 noiembrie 2014 12:13

Fostul mare jucător de tenis Ion Ţiriac a vorbit despre Simona Halep şi i-a oferit şi cîteva sfaturi pentru noul sezon numărului 3 mondial.

"Transferul de jos pînă sus s-a făcut într-un an şi un pic. Trebuie să se consolideze pe această poziţie. Pînă acum e în regulă. Un jucător e atît de bun pe cît e în cea mai proastă zi a anului. Asta trebuie să mai înveţe Simona.

Fata are toate ingredientele ca să ajungă acolo unde poate să ajungă. Poate bate pe oricine, dar şi pierde meciuri pe care nu ar trebui să le piardă. În următorii zece ani, Simona are posibilitatea să facă şi o treabă economică, sportul este un business acum", a spus Ion Ţiriac pentru Dolce Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
cristi87
cristi87  •  22 Noiembrie 2014, 12:33

Cam des si foarte des apare domnul Tiriac in ultima vreme cu sfaturi despre Halep! (mai ales in presa) Parca deja avea un manager ...

bamse1901
bamse1901  •  22 Noiembrie 2014, 12:27

da, dar si miscare , sanatate si tarie de caracter

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close