SPORTURI  »  TENIS  »  FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE TENIS

Ion Țiriac, desființat imediat după ce a fost ales președintele FRT: „Au fost multe dedesubturi. Lumea a fost forțată să voteze”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 18:17

Ion Țiriac a fost ales președinte al Federației Române de Tenis, însă la doar cinci minute după numărarea voturilor au apărut primele atacuri dure la adresa lui chiar din partea lui Marius Vecerdea, unul dintre contracandidați.

„Ca de obicei, aceste adunări generale s-au desfăşurat într-o lipsă totală de transparenţă, pe de o parte, şi cu foarte multe nereguli cu referire la legalitate. Cu siguranţă că instanţele se vor pronunţa din nou acestor fapte şi eu chiar am speranţa că există justiţie în România. Au fost foarte multe influenţe politice, se cunosc foarte multe dedesubturi, vor ieși la iveală în următoarele zile... Vinerea trecută, în 14 iunie, cu patru zile înainte de această Adunare Generală, a fost pronunţată o altă sentinţă a Tribunalului Bucureşti, care a anulat cea de-a şasea Adunare Generală a FRT.

Este un caz fără precedent nu numai în sportul românesc, în orice domeniu din România, în ceea ce priveşte mediul asociativ.

Nu-mi dau seama cum poate un tătuc, că aşa se vrea să fie, şi s-a văzut cum s-a votat astăzi, să calce peste lege şi să repare tot ce au făcut ultimele conduceri ale FRT. Culmea culmilor este că toată fosta conducere a FRT, care a fost anulată de instanţele judecătoreşti din România, definitiv, să fie votată în bloc în spatele acestui tătuc”, a spus Vecerdea, conform TV Telekom Sport.


Marius Vecerdea

Marius Vecerdea a continuat și a mai spus că „lumea a fost forțată să voteze”:

„Nu cred că poate să facă lumină domnul Ţiriac, doar pentru că se numeşte Ion Ţiriac. Lista candidaţilor la vicepreşedinţie, printre care şi eu, a fost aprobată în urma unei întâlniri secrete la MTS, ieri, şi de-abia astăzi au fost anunţate nume noi pe lista de candidaţi la vicepreşedinte. Preşedintele, tătucu... Am înţeles cum vrea să voteze lumea sau cum este forţată să voteze lumea. Am înţeles!

Dar la vicepreşedinţi, la echipa care stă în spate, au fost probleme foarte mari. În primul rând, prin faptul că multe nume au fost scoase iniţial de pe listă şi au fost introduse de urgenţă, în ultimul moment, de MTS, peste noapte. Mulţi dintre candidaţi nici nu au putut să ajungă aici, nu au ştiu, nu au putut să-şi prezinte nimic. E o lipsă totală de transparenţă”.

Citește și: 

Cum l-a felicitat Simona Halep pe Ion Țiriac după câștigarea alegerilor de la Federația Română de Tenis

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
214882702219077
Felicia Mandrea  •  22 Iulie 2019, 22:03

(CONT'D Stimabilo,) Dar AICI E BUBA: *** de gen Ilie Nastase (sustinut si de Ion Tiriac et co-Gasca mafioata din tenis PLUS MAFIOTII DE LA BNR) manipuleaza guvernul ca dor, doar AR OBTINE CELE 40 MILIOANE DE EURO ( SUMAN CALCULATA DE 'ECONOMISTII' BNR CARE AU SUPRAEVALUAT VALOAREA TERENULUI + IMOBILELE CLADITE PE TEREN) CA SA LE IASA TUTUROR CIOLANE sub forma de SPAGI DE ZECI DE MII DE EURO PENTRU FIECARE, DE LA FAM. ILIE NASTASE, TIRIAC, MUGUR ISARESCU, ETC.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

214882702219077
Felicia Mandrea  •  22 Iulie 2019, 21:54

Stimabilo, SUNT ENORM DE MULTE COMPLICATII JURIDICE INCAT VA TREBUI CA SA SE PIARDA MULTI ANI PANA CAND ACESTE PROBLEME JURIDICE SA SE REZOLVE IN TRIBUNALE!! DECI, TREBUIE GASITE ALTE MODALITATI -- trebuie construit IMEDIAT CENTRUL DE TENIS INTR-UN ALT LOC COMPLET DIFERIT -- PENTRU CA SA SE TINA TURNEE DE ANVERGVURA. Terenurile pe care Arenele BNR au fost construite de comunisti MAI INTAI TREBUIESC SA REVINA IN LEGALITATE, adica, ACESTE TERENURI JEFUITE DE comunist DE LA ADEVARATII PROPRIETARI DE DREPT 1)OBLIGATORIU TREBUIE SA REVINA LA ACESTI PROPRIETARI CARE LE-AU FOST JEFUITE PROPRIETATILE DE CATRE STATUL comunist ROMAN, ABUZIV SI CRIMINAL. 2) TREBUIE NEGOCIAT CU PROPRIETARII DE DREPT CA ACESTIA SA-SI DEA CONSIMTAMANTUL SA VANDA TERENURILE LOR

214882702219077
Felicia Mandrea  •  23 Iunie 2019, 06:43
Postat de 0kay pe 19 Iunie 2019, 22:16

Asta va doare ,cine e vervecea? Da cine e ion? Ala care a fraudat statul roman? Ala care nu a ajuatat niciun roman? Ala care prefera hotul?

BRAVOOOOO!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează