SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Ion Țiriac lansează o propunere pentru Guvern: "Simona Halep e cel mai mare simbol al României! De la gimnaste n-am mai avut așa ceva "

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 octombrie 2018 22:10

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) va participa la turneul WTA de la Moscova, în ciuda problemelor pe care le-a avut la spate. Ion Țiriac cere ca liderul WTA să fie premiat de organele de conducere ale țării.

  • Simona Halep e principala favorită a turneului de la Moscova, din perioada 14 - 21 octombrie;
  • Turneul Campioanelor de la Singapore se desfășoară între 21 și 28 octombrie. 

"Simona, care e la Moscova astăzi, este numărul 1 în lume până la sfârşitul anului sau până la Australian Open. Indiferent ce se întâmplă. Nu poate să o depăşească nici Kerber, nimeni. Ea este numărul 1 şi toată lumea trebuie să se mândrească. Nu am mai avut un lider la un sport major de pe timpul gimnastelor.

Bănuiesc că Federaţia Română de Tenis i-o da câteva sute de milioane pentru  treaba asta, dacă nu, măcar Guvernul, pentru că este de departe cel mai mare simbol al României", a declarat Țiriac conform Antena 3.

Vezi și: Simona Halep, avertizată de Ion Țiriac și de Ilie Năstase: "Eu nu am vorbit cu Sf. Petru să îmi garanteze ceva"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
st.il.
st.il.  •  14 Octombrie 2018, 11:45

Mai bine s-o pună pe steag și s-o atârne în fața guvernului după care , bine-nțeles, să se organizeze pelerinaje , ca la moaște !...E o idee !...:))))

amicu
amicu  •  14 Octombrie 2018, 10:39

Tataie, poate ai bucurii la ea, însă las-o moale. Este încă pe primul loc datorita puncatejor ciudate din tenis. Un singur mare șlem din toată cariera e cam slabă treaba. Nu are fata de Nr 1 atâta timp cât încă tremură când întâlnește Nr 50 sau 70.

894195860736937
Dan Andrei Hanganu  •  14 Octombrie 2018, 10:25

Halep face pentru ea și ne bucura și pe noi.... pana la un simbol al Romaniei:)))))) un simbol e un soldat care și a dat viața pentru țara nu o pers care face zeci de milioane pentru bunăstarea pers, Țiriac o iubește și vrea sa o așeze bine pe viața , gimnastele au luptat sub drapelul roman și nu sunt ,, simbol,,

Vezi toate comentariile (20)
Comentează