SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ISTANBUL

Irina Begu, înfrângere categorică în semifinalele turneului de la Istanbul » Surclasată total de Elise Mertens!

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 aprilie 2017 17:34

Irina Begu a fost învinsă de belgianca Elise Mertens (locul 65 WTA), în semifinalele turneului WTA de la Istanbul, scor 1-6, 1-6, într-un meci care a durat doar o oră și 9 minute. 

Românca a fost surclasată total de Mertens, care nu a cedat decât două game-uri în acest meci. Belgianca o va întâlni în finală pe ucraineanca Elina Svitolina (locul 13 WTA), care în semifinale a învins-o pe Jana Cepelova (locul 97 WTA), scor 6-2, 6-3.

Begu și Mertens se mai întâlniseră o singură dată până acum, în duelul de FED Cup dintre România și Belgia, de la începutul acestui an. Românca a pierdut atunci în trei seturi, 6-3, 5-7, 5-7.

FINAL » Irina Begu - Elise Mertens 1-6/1-6

GAME-SET-MECI pentru Elise Mertens! Irina Begu nu i-a pus probleme jucătoarei din Belgia, care va juca în finală contra Elinei Svitolina (locul 13 WTA).
4-1 pentru Mertens!
Primul game câștigat de Irina Begu în acest set vine tot pe propriul serviciu, fără ca românca să pierdă vreun punct.
3-0 pentru Mertens!
Povestea primului set se repetă, iar belgianca are din nou un avantaj de trei game-uri. Două dintre acestea au fost câștigate pe serviciul Irinei Begu. 
Start în setul al doilea!

6-1 și SET pentru Elise Mertens! Begu a dat semne de revenire pe final de set, dar nu a reușit să revină în set, iar primul act a fost câștigat clar de belgiancă.
5-1 pentru Mertens.
Irina Begu câștigă un prim game în acest meci, pe propriul serviciu, însă jucătoarea din Belgia servește pentru câștigarea setului.
5-0 pentru belgiancă.
Un nou break reușit de Mertens a dus scorul la 4-0, iar apoi a dus scorul la 5-0 pe propriul serviciu. Begu este nevoită să servească pentru a rămâne în meci.
3-0 pentru Mertens în debutul primul set. 
Belgianca nu a făcut niciun pas greșit și a câștigat primele trei game-uri fără ca Begu să pună presiune pe serviciul adversarei.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
anne1970_ar
anne1970_ar  •  30 Aprilie 2017, 12:57

Mieunatul, vaicaritul, disperarea nu fac parte din sfera tenisului de calitatea. Tenisul e o expresie a inteligentei. Sper ca au fost putini copii care au vizionat ieri antijocul de ieri.

merace
merace  •  29 Aprilie 2017, 20:29

oricum, Irina a ajuns in semifinala, adica in primele 4 din zeci de jucatoare. Sa nu fim rai, e o performanta frumoasa! Urmeaza pentru ea turneul de la Rabat imde e favorita 6.

merace
merace  •  29 Aprilie 2017, 20:12

Poate Irina deja se gandeste la turneul urmator, ca e favorita nr.6 la Rabat

Vezi toate comentariile (5)
Comentează