SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

O jucătoare de tenis din SUA își dă în judecată fostul antrenor pentru agresiune sexuală: „Mi-a atins tot corpul”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 16:58 / Actualizat miercuri, 30 martie 2022 17:09

Kylie McKenzie (23 de ani) a anunțat la o conferință de presă că l-a dat în judecată pe Anibal Aranda, fostul său antrenor, pentru hărțuire sexuală.

Sportiva din SUA, locul 1237 în clasamentul ITF, a făcut anunțul alături de avocatul ei și este decisă să-și caute dreptatea în instanță. Mai mult decât atât, McKenzie dă în judecată și Asociația de Tenis din Statele Unite (USTA), potrivit publicației spaniole Marca.

Ea consideră că oficialii USTA știau foarte bine că antrenorul avea antecedente de agresiune sexuală, dar nu au luat nicio măsură împotriva acestuia.

O jucătoare de tenis din SUA își dă în judecată fostul antrenor pentru agresiune sexuală: „Mi-a atins tot corpul”
Foto: Imago

Kylie McKenzie îl acuză pe fostul antrenor de hărțuire sexuală

Jucătoarea de tenis susține că a trebuit să suporte un adevărat abuz din partea lui Aranda, ceea ce a afectat-o foarte tare. Inclusiv progresul din carieră i-a fost încetinit după acel moment, sportiva confruntându-se cu anxietate, depresie și atacuri de panică.

„Am crescut în sistemul USTA și am avut încredere totală în oamenii din conducere. Am sperat că vor lua în serios acest incident, dar m-am înșelat. Aranda mi-a atins tot corpul, inclusiv părțile intime, m-a agresat sexual, sub pretextul că mă învață tehnici noi de antrenament", a spus McKenzie.

Mai mult decât atât, americanca susține că fostul ei antrenor nu este la prima abatere de acest fel. Ea a explicat că Anibal Aranda ar mai fi agresat o femeie în 2015, într-un club de noapte, iar Asociația de Tenis din SUA cunoștea acest aspect și a preferat să „îngroape” cazul.

696a fost cea mai bună clasare a lui McKenzie în clasamentul WTA, reușită în noiembrie 2016.

Citește și alte știri din tenis:

VIDEO Carlos Alcaraz a reușit punctul turneului la Miami » Puștiul-minune de 18 ani l-a învins pe Tsitsipas și e în „sferturi”

Mihaela Buzărnescu denunță relația abuzivă cu Marco Dulca: „Insulte, umilințe, acuzații. Toate lucrurile produse de imaginația lui”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (9)
gago747
gago747  •  31 Martie 2022, 14:24

Adevărul este că-i cam atingibilă tipa. De nene nu mă pronunț. Dar, dacă turele de stadion au fost liber consimțite la vremea aia ...

135633977210983
Gigi Papadie  •  30 Martie 2022, 21:38

daca asta s-a intimplat, de ce nu l-a reclamat a doua zi ..de ce asteapta sa treaca luni de zile. ceva nu e in regula cu declaratia ei

cuviosulmafiot
cuviosulmafiot  •  30 Martie 2022, 21:19

Iși pune unghia in gât Prodanca ca nu i-a venit și ei o idee d-asta,sa-l dea in judecata pe GG!Parca și vedeam ca postul TV DIGISPORT14 ii lua un interviu „in exclusivitate”lui GG!„E adevarat ca o pipaiați pe fosta dvs.colaboratoare pe tatuaje”?!„Nee!Ca puteam sa le vad și pe...Cum ii zice?Așa,pe rețelele de socializare”!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează