SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN 2018

FOTO Caroline Wozniacki a trecut de Carla Suarez Navarro și e în semifinale la Australian Open » Cum o poate depăși pe Simona Halep

FOTO: Reuters +6   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 16:37

Daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, s-a calificat în semifinale la Australian Open, după ce a trecut Carla Suarez Navarro, locul 39 WTA, scor 6-0, 6-7 (3), 6-2.

Wozniacki va juca în semifinale contra belgiencei Elise Mertens, care a trecut de Elina Svitolina. În plus, daneza își continuă cursa pentru locul 1 WTA, ocupat de Simona Halep.

Cum a fost meciul lui Wozniacki

Primul set a fost fără istoric. Caroline Wozniacki a dominat categoric și a controlat fiecare schimb. A făcut trei break-uri, iar Suarez Navarro nu a avut nicio replică, 6-0.

Setul doi a fost complet diferit. Spaniola a început mai bine, a condus cu 4-2 și a avut minge de 5-2, dar Wozniacki a revenit. Navarro a salvat o minge de meci, iar setul s-a decis în tie-break, unde Carla Suarez Navarro a jucat mai bine, 6-7 (3).

Setul trei a început mai bine pentru Wozniacki, care la 1-1 a făcut singurul break. Daneza a mai făcut un break în finalul setului și a câștigat categoric și s-a calificat în semifinale, 6-2.

 

CUM POATE DEVENI WOZNIACKI LOCUL 1

Daneza este rivala directă a Simonei Halep și poate ajunge pe primul loc WTA dacă obține un rezultat mai bun decât Halep la Australian Open, dar dup[ .

  • Dacă Halep pierde miercuri cu Pliskova și Wozniacki nu face nimic în semifinale, tot jucătoarea noastră va fi lider WTA;
  • Caroline Wozniacki poate să devină numărul 1 dacă ajunge în finală și Halep nu trece de semifinale sau dacă va câștiga Australian Open.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
raikkonen79
raikkonen79  •  23 Ianuarie 2018, 23:03

Daca o razi in cap, aduce un pic cu Robben.

onduku
onduku  •  23 Ianuarie 2018, 20:28
Postat de catalynn pe 23 Ianuarie 2018, 18:36

Ca sa fim corecti, da, pe Caroline nu au lastat-o multe sa fie pe primul loc si sa castige GS, de la Masha la Kvitova si pana la Vika sau Kerber, dar mai ales Serena ... Este intr-adevar spectaculos ca poloneza a rezistat aproape un pe primul loc fara a castiga un GS. In ce o priveste chiar nu ma deranjeaza prea mult daca va castiga acest GS si va lua locul Simonei in Clasament, locul 1 oricum nu e o miza nici pt ea si nici pt Simona, acolo este important sa ajungi odata, chiar si doar pt o saptamana pt a intra in Hall of Fame!

Am scris mai jos, ca si daca ia locul 1, il va pierde. Tot la Halep, asta daca nu cumva nu castiga Svitolina vreo 2 turnee de Mare Slem. Practic mie mi-e mai frica de Svitolina decat de Wozniacki. Wozniacki e rodata la maxim. Taica-sau ala numai a distrus-o pe saraca, de altfel un mare talent in mai multe sporturi (si fotbal). Dar jocul asta obosit o tradeaza. Practic cred ca am trait forma ei maxim la Singapore si s-ar putea totusi sa se mai mentina anii astia la top daca e interesata de tenis. Dar sa fim seriosi, nu rupe gura targului si nu a rupt-o nici anul trecut cu exceptia a doua turnee. Acum iar joaca ca inainte, a avut culoar si noroc pana la urma cu Fett. Si Simona, dar Simona macar a servit de 3 ori pentru meci. Fett a condus-o pe daneza cu 5-1 in decisiv. Wozniacki la o adica poate sa fie Franta de la Mondialele de Handbal Feminin, dar pe termen lung nu o vad ca pe cea mai talentata. Cu jocul asta obosit o poate elimina oricine in Mare Slem. Iar Halep, as tine cont ca pana acum n-a fost la nivelul asta de experienta si in multe turnee a avut probleme medicale.

onduku
onduku  •  23 Ianuarie 2018, 20:24

Si daca o depaseste din cauza gleznei Simonei, Halep va reveni pe primul loc iar si va incheia anul tot pe locul 1. Singura care o ameninta pe Halep mult, e Svitolina. Aia nu are puncte de aparat. Wozniacki e o obosita care nu poate face un an perfect, mai ales ca are si activitati extrasportive si acum vrea casatorie (e logodita cu unul de la Knicks parca). Wozniacki are de aparat o multime, dar o multime de puncte pana la sezonul "greu" al Simonei unde si a noastra are de aparat foarte multe puncte. Ideea e ca dupa jumatatea anului si dupa Australian Open, Halep nu prea are de aparat puncte multe. Iar Muguruza are de aparat turnee, plus Pliskova nu reuseste sa fie jucatoare de primele 3 cu adevarat. Deci "haterii" cel putin un an mai vor ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează